Scheepsdieselmotoren

//Scheepsdieselmotoren

Scheepsdieselmotoren

Scheepsdieselmotoren

Bent u opzoek naar geschikte Scheepsdieselmotoren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We willen graag uw leverancier worden van alle scheepsmotoren. We zijn al drie decennia ’s lang bezig met het dealen van scheepsmotoren van onder andere Mitsubishi. Voor ieder schip hebben wij wel een geschikte motor. De motoren die we leveren zijn geschikt voor de binnenvaart en voor de schepen die op open water varen. Hierbij moet u denken aan schepen voor de zeevaart en voor de baggerij. We leveren ook bijbehorende generatorsets. Naast leveren van motoren doen we ook onderhoud van de motoren.

Specifieke wensen naar praktische uitingen met onze Scheepsdieselmotoren

 

We zijn al meer dan 30 jaar bezig om iedereen te voorzien van geschikte Scheepsdieselmotoren. Naast de levering houden we ons ook bezig met het onderhoud en de reparaties aan deze motoren. We hebben goed door dat uw wensen erg specifiek zijn en daarom dat ieders wensen weer uniek zijn. We hebben motoren van verschillende bekende fabrikanten. Zo hebben we de Doosan-Daewoo motoren die altijd passend en custom made zijn. Naast leveren van wereldwijd de beste motoren leveren we ook service op maat. Dit gebeurd dan weer op lokaal niveau. Zo leveren we custom made modellen voor uw motoren. We hebben altijd wel een oplossing voor uw motoren.

Wereldwijde service wordt uitgevoerd op een lokaal niveau

Zoals we net vertelde leveren we naast de nieuwste modellen ook lokale service aan allerlei verschillende modellen. Dat is de service die wij verlenen aan Scheepsdieselmotoren. Maar welke merken werken wij dan allemaal mee? Om op deze vraag terug te komen noemen we graag een rijtje op met motormerken. De eerst is de Volvo Penta motor. Dit is een welbekende motor in de scheepvaart. Ook de Wartsila leveren wij en doen wij onderhoud aan. We hopen u

 
Door | 2018-12-21T12:25:24+00:00 december 21st, 2018|Zakelijk|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie