Angelim Vermelho

//Angelim Vermelho

Angelim Vermelho

Angelim Vermelho

 

Als bouwonderneming krijg je veel te maken met het totaalplaatje van woningen. Mensen kopen tegenwoordig een kant en klaar huis zonder dat ze er zelf nog maar iets aan hoeven te doen. Ook willen ze graag dat de tuin al is gedaan, voordat zij in het huis treden. Wanneer een woning aan het water ligt, betekent het dat er ook moeten worden gedacht aan de oever. Hier zal namelijk een damwand moeten worden geplaatst, om de grond ervan te weerhouden in te zakken. Ben jij een onderneming met veel woningen aan het water? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Wij raden het onze klanten altijd sterk aan om voor het hout Angelim Vermelhote kiezen.

 

Waarom geen ander houtsoort?

Niet alleen is Angelim Vermelhoerg sterk, het is ook nog eens erg goed bestand tegen water. Het kan gemakkelijk 25 jaar meegaan zonder ook maar een klein teken te geven van verwering. Dit is vaak de reden dat klanten kiezen voor dit specifieke houtsoort. Daarnaast is dit hout ook erg goed bewerkbaar en kun je het oppervlak goed glad maken. Dit is natuurlijk gunstig wanneer er boten aan de damwand liggen of wanneer er gezwommen kan worden. Daarnaast kan je met dit houtsoort nog vele andere eindproducten maken. Als je dan ook wat hout overhoudt is dat helemaal niet erg. Je kan dit vervolgens weer gebruiken voor bruggen of iets dergelijks.

 

Interesse?

Heb jij interesse in Angelim Vermelho? Of wil je zien welke houtsoorten wij jou nog meer te bieden hebben? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen je vertellen wat er allemaal mogelijk is en wat wij jou kunnen leveren.

 
Door | 2019-05-29T18:19:00+00:00 mei 29th, 2019|Zakelijk|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie