Relatiegeschenken ouderwets? Of toch van deze tijd?

/, Webwinkels/Relatiegeschenken ouderwets? Of toch van deze tijd?

Relatiegeschenken ouderwets? Of toch van deze tijd?

Relatiegeschenken ouderwets? Of toch van deze tijd?

Al zo lang als bedrijven bestaan zijn er relatiegeschenken. In elke vorm zijn de geschenken voorbijgekomen, zowel klein als groot. Maar is dat nog wel van deze tijd, die relatiegeschenken? Veel werkactiviteiten gebeuren op het internet, niet gek dat men zich afvraagt of de oude manier van relatiegeschenken nog tussen past. Maar relatiegeschenken zijn tijdloos, de toegevoegde waarde is nog steeds enorm. We gaan je precies uitleggen waarom ook jij nog altijd van de voordelen van deze geschenken gebruik kunt maken.

Pennen, usb-sticks, notitieblokjes, het zijn de welbekende relatiegeschenken. Het gaat hierbij echter om het gebaar dat telt. Er gaat niet boven iets tastbaars wat je van iemand hebt gekregen. En daarbij, het is nog iets functioneels ook. Geen beeldje waar je aan het eind van de dag niets meer aan hebt, maar een handig item. Dit kan ook iets originelers zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte bidon of een leuke koffiebeker, ideeën genoeg!

Daarbij is er ook een groot voordeel uit te halen voor je eigen bedrijf. Alle reclame die gemaakt wordt door de bedrukte relatiegeschenken. Men zal gelijk aan jouw bedrijf denken na het zien van het geschenk. Een blije klant en reclame, twee vliegen in één klap!

Nog ideeën nodig? Hierbij de leukste relatiegeschenken op een rij.

  1. Papieren tassen bedrukken

Plastic tassen zijn niet meer van deze tijd, de papieren tas is hiervoor de oplossen. Met jouw bedrijfsnaam erop ga je juist helemaal mee met de tijd

  1. Koptelefoons

Voor werknemers die even toe zijn aan een rust moment. Koptelefoons komen altijd van pas, helemaal in een druk kantoor.

  1. Lippenbalsem

Het werken in een kantoor kan ervoor zorgen dat droge lippen onoverkomelijk zijn. Dan is lippenbalsem het perfecte geschenk. Grote kans dat dit vaak mee wordt genomen naar verschillende gelegenheden. Geen twijfel over mogelijk dat dit je extra reclame oplevert.

  1. Powerbank

Ook dit idee is helemaal van deze tijd. Iedereen is op elk moment van de dag mobiel te bereiken. Met behulp van de powerbank is daar helemaal geen twijfel over mogelijk. Zeker weten dat je hier mensen blij mee maakt.

  1. Selfiestick

Dit is ook een idee die niet te missen is in de online tijdperk. Tijd voor een pauze? Snel een selfie met je favoriete collega’s en deze selfiestick komt goed van pas.

 
Door | 2018-03-02T11:38:15+00:00 maart 2nd, 2018|Bedrijfsleven, Webwinkels|0 Reacties

About the Author:

Voor al uw relatiegeschenken.

Geef een reactie