De Minitials collectie: een persoonlijk sieraad voor jou alleen!

/, Webwinkels/De Minitials collectie: een persoonlijk sieraad voor jou alleen!

De Minitials collectie: een persoonlijk sieraad voor jou alleen!

De Minitials collectie: een persoonlijk sieraad voor jou alleen!

Een prachtig sieraad dat je krijgt van je vriend of ouders voor je verjaardag, dat is van waarde. Er zit een betekenis achter en dat wat iemand er bij zegt, zal je nooit vergeten. Misschien heb je het sieraad wel samen uitgezocht en kan je niet wachten tot je deze om mag. Je hebt het sieraad voor het eerst om en dan kom je er achter dan het persoonlijk gekregen sieraad niet uniek is. Je vriendin heeft deze ook. Dat doet misschien wel wat breuk aan de betekenis van het sieraad. Om dit te voorkomen en een nog persoonlijkere touch te geven aan het sieraad, hebben twee jonge moeders de Minitials collectie opgezet. Marloes en Marsha zijn deze twee jonge moeders. De Minitials collectie maakt het mogelijk om een persoonlijk sieraad samen te stellen. Met een sieraad van Minitials draag je altijd je geliefde dichtbij!

 

De collectie van Minitials

Een sieraad van rosé, geel of witgoud met de naam van je geliefde? Oorbellen, armbanden, colliers of ringen? Het is allemaal onderdeel van de collectie van Minitials. Maak een mix en match van je sieraad en laat je eigen smaak naar voren komen. Door de verschillende stijlen zal er ook zeker iets voor jou bij zitten. Draag de naam van je geliefde met trots!

 

Juwelier van Willigen

Juwelier van Willigen is een juwelier gelegen in Den Haag. Met allerlei soorten sieraden en collecties van verschillende merken, zijn zij een hoogwaardige juwelier. Zo zijn zij ook officiële Minitials dealer. Is Den Haag een stuk uit de buurt, dan kun je altijd een kijkje nemen in de webshop. Met een snelle bezorging heb je het artikel zo in huis. Heb je vragen, neem dan gerust contact op want Juwelier van Willigen helpt je graag! Een mooi sieraad gunnen zij iedereen!

 
Door | 2017-09-15T08:46:10+00:00 september 15th, 2017|Geen onderdeel van een categorie, Webwinkels|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie