Meistersinger is een horlogemerk met rijke historie

//Meistersinger is een horlogemerk met rijke historie

Meistersinger is een horlogemerk met rijke historie

Meistersinger is een horlogemerk met rijke historie

Er zijn veel horlogemerken die uit Zwitserland komen, maar dit prachtige horlogemerk komt uit Duitsland. Dit merk Meistersinger heeft de afgelopen jaren de markt veroverd. Wat veel mensen niet weten is dat de naam oorspronkelijk komt van een beroemde opera. De horloges hebben een rijke historie met daarbij ieder een verhaal en traditie. Wanneer er gekeken wordt naar het design is deze klassieke vormgeving wel weer te zien. De stijl is op een zeer originele manier op te meten. De horloges worden ontworpen in Münster. Maar we kunnen wel zeggen dat het Zwitserse horloges zijn doordat ze daar geproduceerd worden. We zijn een officiële aanbieder van dit leuke en veelzijdige merk. Wanneer u geïnteresseerd bent in het complete aanbod van dit merk? Kijkt u dan even rustig op onze site of lees dit artikel verder.

Een Duits horlogemerk met Zwitsers karakter: dat is Meistersinger

Wij hebben verschillende Meistersinger horloges in de aanbieding. Zo hebben we de perigraph collectie. Deze is nog vrij nieuw en zijn ze pas net mee begonnen. Het is een zeer specifiek horloge, omdat ze een heel bijzonder type wijzerplaat hebben. Ze hebben ook 2 soorten aanduidingen. De eerste aanduiding is die van de datum en de tweede van de 24 uurs aanbieding. Naast deze collectie hebben we ook een Einzeiger model. Deze hebben we dan weer in drie verschillende uitvoeringen. De no1 en de 2 en 3. We noemen ze ook zo. Ze zijn inclusief een handwinder en een automatische winder.

Grote klasse voor een betrouwbare prijs

We hebben nog meer verschillende collecties die allemaal iets hebben van zichzelf en wat de Meistersinger uniek maakt. Van de huidige collecties zijn ze allemaal uitgerust met een typische wijzerplaat voor dit merk. Aan deze wijzerplaat zijn ook alle horloges te herkennen. Wanneer dit helemaal uw smaak is, kunt u eens kijken op onze website.

 
Door | 2018-10-31T10:43:47+00:00 oktober 31st, 2018|Webwinkels|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie