Benodigdheden voor het starten van een website.

/, WordPress/Benodigdheden voor het starten van een website.

Benodigdheden voor het starten van een website.

Benodigdheden voor het starten van een website.

Wil je graag een website bouwen? Bekijk nu wat je allemaal moet weten voordat je een website kunt opzetten. Tegenwoordig is het een stuk eenvoudiger, toch is belangrijk dat je weet wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een website.

Vastleggen van webhosting en een domeinnaam.

Iedere website op het internet heeft een domeinnaam en webhosting nodig. Een domeinnaam is niets meer dan een adres die gemakkelijk te onthouden is om jouw website te bereiken. Webhosting is het stuk ruimte wat je huurt op een server, hier wordt je website opgeslagen. Tevens betaal je voor het dataverkeer wat over het lijntje gaat. Hoe meer bezoekers en hoe groter de bestanden van je website zijn, des te meer dataverkeer verbruik je.

Hoe kom ik aan een website?

Vroeger moest je een webdesigner inschakelen of zelf leren te programmeren om een website te maken. Tegenwoordig zijn er hele simpele oplossingen. Open source content-management-systemen zijn gratis te downloaden en zorgen dat jouw website direct online staat. Het voordeel van een cms is het feit dat je gemakkelijk teksten en afbeeldingen online kunt zetten.

Hoe zet ik een WordPress-website online?

Een aantal jaar geleden moest je voor het opzetten van een WordPress-website verstand hebben van het uploaden van bestanden, het aanmaken van een database en het opzetten van een database-koppeling. Tegenwoordig kun je al deze stappen overslaan! Met behulp van Installatron zet jij binnen twee klikken een volledige website online, zonder dat je ook maar iets weet van een database!

Tevens heb je de mogelijkheid om via Installatron in te stellen of je automatisch back-ups wilt maken en of je WordPress-website automatisch ge-update moet worden indien er een nieuwe update gelanceerd is.

Eenmaal een WordPress-website online staan? Bekijk dan ook het diverse assortiment van professionele thema’s. Je kunt gemakkelijk jouw website volledig inrichten door in te loggen op de back-end van je website.

 
Door | 2015-01-27T17:31:42+00:00 januari 27th, 2015|Website, WordPress|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie