Antislipstrips de oplossing voor een gladde trap!

//Antislipstrips de oplossing voor een gladde trap!

Antislipstrips de oplossing voor een gladde trap!

Antislipstrips de oplossing voor een gladde trap!

Een mooie en stijlvolle trap is leuk voor in je huis, maar de veiligheid is essentieel. Als uw trap net geschilderd of gelakt is, kan de trap spiegelglad zijn. Antislipstrips zijn de oplossing voor een gladde trap! Voor zowel nieuwbouw als bestaande trappen biedt dit een goede uitkomst en het is nog makkelijk te bevestigen ook. Zo kunt u gevaarlijke situaties voorkomen en het ziet er ook nog stijlvol uit.

Hoe ziet een antislipstrip eruit?

Een antislipstrip is een rubberen strip of kunststof strip met een profiel aan de loopzijde van de strip. De strip ligt meestal op ongeveer 1mm op het tredenvlak. Door de profilering krijgt deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de sleuf gelopen.

De antislipstrip monteren

Wilt u antislip voor uw traptreden? Voor de montage van de antislipstrip, kunt u uit talloze mogelijkheden kiezen, zoals kleuren en afmetingen. Om de antislipstrip te kunnen plaatsen wordt er eerst een sleuf in de bestaande traptreden gefreesd. De meeste monteurs maken handig gebruik van een freesmachine met goede stofafzuiging zodat de overlast van stof wordt beperkt. Ze zorgen er tevens ook voor dat de trappen weer stofvrij worden opgeleverd. De monteurs frezen de sleuven vervolgens op maat, waarna de antislipstrips vakkundig worden aangebracht. De antislipstrips zijn aan de zijkant goed geprofileerd, zodat deze goed blijven zitten. Wilt u uw trap in de toekomst schilderen? Dan kunt u de strips makkelijk zelf verwijderen.

Zelf antislipstrips plaatsen

Hebt u twee rechterhanden? Dan kunt u de antislipstrip ook zelf plaatsen! U heeft alleen een freesmachine met geleider nodig. De rest kunt u vinden op antislipstrip.nl.

Hieronder geven wij nog een aantal tips als u van plan bent zelf de strips te plaatsen:

  • Kies uw gewenste kleur strips.
  • Meet hoeveel u nodig hebt voor uw antislip trap en bestel de benodigde hoeveelheid in de webwinkel.
  • Frees de sleuven met de 8 mm frees verkrijgbaar in de webwinkel.
  • Knip de antislipstrip (met een beetje extra ruimte) op maat en druk deze vervolgens in de sleuf.

 

Daarna kunt uw trap weer veilig op en af!

 
Door | 2021-12-30T13:07:05+00:00 december 30th, 2021|Website|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie