McDonald’s is ongezond, fastfood in opkomst

//McDonald’s is ongezond, fastfood in opkomst

McDonald’s is ongezond, fastfood in opkomst

McDonald’s is ongezond, fastfood in opkomst

McDonald’s is ongezond, fastfood in opkomst,McDonald’s is ongezond. Wat ze ook beweren in hun mooie reclames die vaak misleidend zijn. Uit onderzoek blijkt dat je al gevaar loopt bij het twee maal per week fastfood consumeren.

De kans op insulineresistentie is dan twee maal zo groot, als wanneer je eenmaal per week fastfood eet. Insulineresistentie is een van de belangrijkste oorzaken van vele westerse welvaartsziekten, zoals diabetes en hart en vaatziekten.

Ikzelf ben al zeker 10 jaar niet meer bij McDonald’s geweest, de voornaamste reden is dat ik geen vlees eet. Het laatste wat ik er een keer gekocht heb was een milkshake omdat in mijn herinnering die lekker waren, nou dat viel dus tegen.

Ik merk dat steeds meer doordat ik gezonde voeding eet, lees verse groenten en fruit, bevalt de smaak en het gevoel van ander eten (supermarkt en de snelle hap) me steeds minder.

Maar goed als je de reclames ziet van McDonald’s lijkt het allemaal wel mee te vallen dit van daar dit artikel. En zelfs McDonald’s zelf noemt fastfood ongezond, dus McDonald’s is ongezond. Op de eigen personeelssite raadt McDonald’s werknemers af om fastfood te eten Sla en water zijn beter, adviseert de fastfoodketen. Kortom minder fastfood eten maakt je gezonder, McDonald’s is ongezond.

 
Door | 2014-07-11T08:50:20+00:00 juli 11th, 2014|Voeding|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie