Fjallraven: de voordelen van een topmerk

Home » Blog » Vakantie & Reizen » Fjallraven: de voordelen van een topmerk

Fjallraven: de voordelen van een topmerk

Fjallraven: de voordelen van een topmerk

Outdoor sporten is een levenswijze die vrij hard genoemd mag worden. Je zoekt vaak de extreme omstandigheden op en bent helemaal verliefd op alles wat de natuur te bieden heeft. Het spreekt voor zich dat je dan ook wel aangepaste kledij nodig hebt om dit allemaal tot een goed einde te brengen. Het Zweedse merk Fjallraven, dat zoveel betekent als poolvos, is daar één van de topmerken in. Maar wat zijn nu de voordelen van kiezen voor Fjallraven?

Kwalitatief sterk

Fjallraven is gespecialiseerd in robuuste en no-nonsens buitensportproducten. Wat het merk groot heeft gemaakt is echter niet de stijl, maar natuurlijk de kwaliteit. Dit topmerk produceert producten die het gemakkelijker maken om van de natuur te genieten. Fjallraven is de enige stop die je moet doen om een volledige outfit te kunnen samenstellen waarmee je van de natuur kunt genieten. Bovendien geeft bijna geen enkel ander merk zo veel opties terug. Een simpel voorbeeldje: de gevoerde broeken vann Fjallraven kan je zelf nog aanpassen naar de gewenste lengte. Aan het einde van de dag gaat het natuurlijk ook allemaal om de duurzaamheid en dat is waar dit merk echt schijnt. Een topmerk heeft jassen, rugzakken en broeken die jaren meegaan en dat is exact wat Fjallraven je geeft. Een éénmalige investering die een leven lang mee kan gaan. Met materialen als G-1000 en MT staan ze bovendien aan de voorgrond van de innovatie in de sector.

Begaan met het milieu

Leuk meegenomen is ook dat Fjallraven zich enorm inzet voor het milieu. Dat zijn geen loze woorden, maar is ook daadwerkelijk in daden omgezet. Zo wordt er ontzettend veel duurzaam geproduceerd en tracht het bedrijf ook terug te geven aan de gemeenschap. Elk jaar opnieuw organiseren ze de Fjallraven Polar waarmee je samen met het bedrijf op reis kunt zelf als je geen outdoor ervaring hebt.

 
Door | 2018-01-15T15:10:59+00:00 januari 15th, 2018|Vakantie & Reizen|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie