Gezelligheid bij Utrecht bowlen

//Gezelligheid bij Utrecht bowlen

Gezelligheid bij Utrecht bowlen

Gezelligheid bij Utrecht bowlen

Wat is er nu leuker om een avondje een balletje te gooien op een bowlingbaan. Kom dan in Utrecht bowlen en ontdek de gezelligheid van een avond bowlen. Deze bowlingbaan heeft wel 16 banen en op die manier is er plek genoeg voor iedereen. Ook zijn een speciale jungle banen voor een themafeest. Door de ruime openingstijden is er bijna altijd plek voor iedereen. De bowlingbaan is namelijk open tot 01:00. Ook is er ruimte voor veel meer dan simpelweg bowlen. Er is op vrijdag en zaterdag ruimte voor de zogenaamde Late Night Magic Bowlen. Dit is dus ook echt heel laat, namelijk van 23:00 tot 01:00.

Beleef het bij Utrecht bowlen

Er is veel meer te doen bij Utrecht bowlen dan veel mensen denken. Zo werd er net geschreven over de late night bowling beleving. Tijdens deze avonden komen er live DJ’s en wordt de baan verlicht met verschillende lasers en andere lichteffecten. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook lekkere drankjes gedronken worden. Hiermee worden de lekkere cocktails bedoeld die dan de hele avond geschonken worden. Naast lekkere drankjes worden er ook hapjes geserveerd. Voor een hele avond gezelligheid ben je hier zeker welkom. Naast deze activiteiten op de late avond, is er overdag ook ruimte voor verschillende kinderfeestjes. Hier kunnen uw kinderen genieten van gezelligheid met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Eenvoudig online reserveren

Wat ook erg handig is aan Utrecht bowlen is dat men gemakkelijk online een reservering kan maken. Doormiddel van een gemakkelijk stappenplan is uw avondje uit zo gepland. Ook is hier eenvoudig een tijds vak aan te geven. Voor een bijzonder avondje weg ga je natuurlijk naar ons. Voor meer informatie is het belangrijk om even de website te checken. Ook kan er altijd gebeld worden met onze klantenservice. We hopen u en jou snel te zien bij onze bowlingbaan.

 

 
Door | 2018-08-08T13:30:36+00:00 augustus 9th, 2018|Uitje|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie