Escape room omgeving Utrecht is de place to be

//Escape room omgeving Utrecht is de place to be

Escape room omgeving Utrecht is de place to be

Escape room omgeving Utrecht is de place to be

 

Wanneer je niet goed weet wat je moet gaan doen met de familie, dan kan escape room omgeving Utrecht wel eens de uitkomst wezen. Hier kunnen alle leeftijden genieten van een dag uit met de hele familie. Iedereen kan zijn bijdrage leveren in het proces om de kamer te kraken. Deze kamer is trouwens niet zomaar te kraken. Je hebt er veel kennis en vaardigheden voor nodig. Daarom is het zo belangrijk om samen te werken. Want door de krachten van jullie allemaal te bundelen kun je de kamer overwinnen en kun je dit mogelijk in een recordtijd doen. Alleen als je samenwerkt zal het jullie lukken.

 

Waarom is samenwerken bij escape room omgeving Utrecht zo belangrijk?

 

Het is zo belangrijk, omdat je allemaal in een aparte kamer zal beginnen. Maar niet alleen dat. Je zal ook nog eens niets kunnen zien. Je hebt al je zintuigen naast het zien nodig om te kunnen ontsnappen naar de gezamenlijke kamer. Door middel van de zintuigen horen en voelen, kun je ontsnappen uit de kamer. Er zal een cijferslot moeten worden ingevoerd om door te kunnen naar de grotere kamer. Deze kamer is trouwens niet ideaal voor mensen met claustrofobie. Daarnaast kun je bij escape room omgeving Utrecht ook heerlijk dineren of een drankje drinken en snacks eten.

 

Contact

 

Voor alle mogelijkheden kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Daarnaast hebben wij ook een kinderopvang waar je alle kleintjes van de familie kunt brengen, zodat iedereen het naar zijn zin kan hebben inclusief de kleineren. Je hoeft bij ons geen afspraak te maken, maar dit is natuurlijk wel handig om teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast is het vastleggen en toeleven naar het moment natuurlijk erg leuk en daar kun je veel plezier uithalen. Bij escape room omgeving Utrecht is alles mogelijk.

 
Door | 2019-01-03T14:32:22+00:00 januari 4th, 2019|Uitje|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie