Bowlingbaan Utrecht, voor ieder wat wils

//Bowlingbaan Utrecht, voor ieder wat wils

Bowlingbaan Utrecht, voor ieder wat wils

Bowlingbaan Utrecht, voor ieder wat wils

Ben jij op zoek naar een bowlingbaan in Utrecht? Kijk dan naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden wanneer jij bij ons komt bowlen. Wij hebben maar liefst 16 bowlingbanen ter beschikking. Maar deze 16 banen zijn niet allemaal normale en gewone banen. Nee wij hebben ook nog eens een viertal aantal banen waarbij wij een speciaal thema hebben die de kinderen geweldig zullen vinden. Deze banen hebben een jungle thema. Ze zijn helemaal omgetoverd naar de wildernis en het kan zelfs zo zijn dat je er wilde dieren voorbij ziet komen. Wanneer je graag op een van deze vier banen wilt bowlen, dan raden wij het je sterk aan om deze wel van tevoren te reserveren. Er zijn namelijk veel mensen en gezinnen die er graag op willen bowlen.

 

 

Late Night bowlen

Naast de jungle banen, doen wij nog veel meer voor de jongeren bij onze bowlingbaan in Utrecht. Zo organiseren wij speciale activiteiten op de vrijdag en zaterdag avond. Dit noemen wij het Late Night Magic bowlen. Dit is disco bowlen, maar dan nog veel groter en uitgebreider. Er zullen onder ander dj’s aanwezig zijn, partylampen, beamers, en rook. Natuurlijk verzorgen wij ook de nodige drank voor de jongeren boven de 18 jaar. Er zijn shotjes, cocktails, bieren, wijnen en andere dranken te verkrijgen aan de bar voor een mooi prijsje. Het bowlen is op de vrijdag en zaterdag van 23 uur tot 1 uur ‘s nachts. Ook op de zondag organiseren wij het bowlen van 16 uur tot 17 uur. Wanneer je reserveert voor het Late Night bowlen zal je ook een portie bitterballen ontvangen.

 

 

Andere arrangementen

Dit is natuurlijk niet het enige arrangement dat wij hebben bij de bowlingbaan in Utrecht. Bekijk ons volledige assortiment aan arrangementen op de website. Hier vind je wat er allemaal inclusief is en ook de prijs die gevraagd wordt.

 
Door | 2019-05-26T08:37:33+00:00 mei 26th, 2019|Uitje|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie