Bowlen Utrecht

//Bowlen Utrecht

Bowlen Utrecht

Bowlen Utrecht

Kom eens een gezellige avond bowlen bij onze ruimte bij Bowlen Utrecht. We hebben erg veel verschillende banen bij ons complex. Maar ook hebben we speciale banen voor de allerkleinste onder ons. Het is voor deze doelgroep natuurlijk super leuk om te bowlen op een leuke junglebaan. Ook hebben we voor jongeren speciale avonden als het gaat om late night bowlen. Dit houdt in dat er veel mooie lichteffecten zijn en veel verschillende dj’s langskomen. Deze manier van bowlen wordt vaak erg leuk gevonden door deze jongeren. Er is veel te doen en er zullen verschillende manier zijn van vermaak tijdens deze avond. Wij zorgen natuurlijk ook voor lekkere drankjes.

Een groot feest bij Bowlen Utrecht

Voor jong en oud zijn er verschillende dingen te doen bij ons Bowlen Utrecht. Zo bespraken we net de banen voor onze kleinste gasten en de banen voor onze jongeren. Deze groepen zijn erg belangrijk voor ons en daarom willen we ze goed behandelen en juist ook iets extra’s voor ze doen. Geniet van verschillende thema’s op de bowlingbaan. Deze late night bowling is een goed idee als je daarna nog gaat stappen of als je even lekker met je vrienden wat wilt drinken en tegelijkertijd een activiteit wil doen. Bekijk onze site voor het complete aanbod en daarbij ook de prijzen van het huren van een baan.

Combineren en kies je voordeel

Bij Bowlen Utrecht kunt u ook gebruik maken van verschillende bundels. Het voordeel hiervan is dat u meerdere dingen bij ons kunt doen en tegelijkertijd ook kunt genieten van een uurtje bowlen. Zo hebben we een arrangement waarbij de steengril tevoorschijn wordt getoverd en een arrangement waarbij u tijdens het bowlen bier en bitterballen kan nuttigen. Kortom: voor iedereen is er wel wat te doen bij onze bowlingbaan in de buurt van Utrecht.

 

 
Door | 2018-11-21T17:17:02+00:00 november 22nd, 2018|Uitje|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie