Wat is groenbestek?

/, Tuin/Wat is groenbestek?

Wat is groenbestek?

Wat is groenbestek?

Groenbestek is eigenlijk erg makkelijk uit te leggen. Het gaat namelijk over de groene buitenruimtes. Het onderhouden en aanleggen hiervan noemen we groenbestek. Nu zijn er in dit land veel plaatsen waar er groene buitenruimtes zijn. Eigenlijk in elke plaats vind je dit terug. Het kan bestaan uit begraafplaatsen, sportvelen of wandelpaden. Het is een erg breed begrip en in elke straat zal je het terug vinden. Omdat het er zoveel zijn is er veel onderhoud nodig binnen een plaats of gemeente. Ook bedrijfsterreinen vraag voldoende om onderhoud. Wanneer de groene buitenruimtes niet goed worden onderhouden, zal het er lelijk en soms zelfs ongangbaar worden. Voor kunstgrasvelden is er namelijk intensief onderhoud nodig bijvoorbeeld.

 

Het aanleggen en onderhouden

Ook het aanleggen van een groenbestek kan veel tijd innemen. Er zijn een aantal factoren die hier mee te maken hebben. Bijvoorbeeld de grootte van de groene buitenruimte, de grote ervan en de hoeveelheid mensen die eraan gaan werken. Het aanleggen moet wel secuur worden gedaan. Dit moet wel door vakmensen gedaan worden. Het is belangrijk dat het groenbestek ook voor kinderen veilig is om te betreden. Laat het daarom door ons aanleggen en vervolgens de nodige onderhoud uitvoeren. Bij ons hebben we enkel vakmensen in dienst die de juiste educatie hebben gehad voor het aanleggen hiervan. Vooral voor gemeentes is het belangrijk dat zij de groene buitenruimte door een juist en bevoegd bedrijf laten aanleggen. Zodat de veiligheid voorop staat ook voor de eindgebruikers.

 

Contact

Voor contact kunt u bellen naar ons kantoor of even een mail sturen naar ons mailadres. Wanneer je echt een veilig en goed onderhouden groenbestek wil, kunt u het beste even contact opnemen. Bij ons staat de veiligheid altijd bovenaan en doen we er alles aan om het zo mooi mogelijk te houden. Wij helpen u graag!

 
Door | 2019-01-18T10:11:53+00:00 januari 18th, 2019|Bouw en Advies, Tuin|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie