Speeltoestellen voor in de eigen tuin

//Speeltoestellen voor in de eigen tuin

Speeltoestellen voor in de eigen tuin

Speeltoestellen voor in de eigen tuin

Heb je kinderen en een tuin? Dan zal je tuin ongetwijfeld het domein van je kinderen zijn, waar ze kunnen spelen en ravotten. Soms met vriendjes en vriendinnetjes, waardoor het een dolle boel in je tuin kan worden. Spelen in de eigen tuin is daarnaast ook een veilige omgeving, waar de kinderen niet gestoord worden door auto’s of mensen. Wil jij je tuin helemaal kindvriendelijk maken? Zet dan wat speeltoestellen in je tuin neer. Je weet dan zeker dat je kinderen zich optimaal zullen vermaken. De speeltoestellen van Jungle Gym zijn veilige speeltoestellen, die de kinderen zeker zullen waarderen.

De speeltoestellen van Jungle Gym

Jungle Gym heeft een groot assortiment aan allerlei speeltoestellen voor tuinen van particulieren. Naast speeltoestellen kan Jungle Gym ook allerlei onderdelen leveren voor speeltoestellen. De speeltoestellen zijn handige pakketten, zodat je de speeltoestellen gemakkelijk in elkaar zet. Bij sommige speeltoestellen zijn de planken al op maat gezaagd, maar als je een beetje handig bent, kun je ook een speeltoestel aanschaffen waar de planken nog op maat gezaagd moeten worden. De speeltoestellen bestaan uit speeltoren, al dan niet met een glijbaan, een schommel of een touwladder. Ook heeft Jungle Gym separate schommels en glijbanen of klimtouwen in het assortiment. Alle toestellen hebben het thema jungle, zodat kinderen ook echt het idee hebben dat ze in de jungle rond kunnen klauteren.

Veiligheid voorop

Jungle Gym denkt zeker aan de veiligheid van je kinderen. De speeltoestellen voldoen allen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn ook nog gecertificeerd. Het gebruikte materiaal is veilig voor kinderhandjes en kinderbeentjes, waardoor kinderen nooit last zullen krijgen van splinters en voldoende grip op het materiaal hebben. Alle randen en hoeken die bij de toestellen zijn afgerond, zodat het risico op verwondingen tot het minimum beperkt is. Ook zijn de toestellen gemaakt van duurzaam hout met het FSC of PEFC certificaat. Je steunt met de Jungle Gym speeltoestellen ook nog eens het milieu.

 
Door | 2019-07-11T13:19:26+00:00 juli 11th, 2019|Tuin|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie