Een tennisbaan huren met alle plezier

//Een tennisbaan huren met alle plezier

Een tennisbaan huren met alle plezier

Een tennisbaan huren met alle plezier

Wanneer het lekker weer is vind ik het altijd leuk om in mijn vrije tijd te tennissen. Ik ga dan vaak met een vriendin van me een tennisbaan huren bij de tennisbaan in ons dorp. Hier zijn we soms wel uren te vinden. Ik tennis al sinds ik kind was. Mijn hele familie zit op tennis en daarom doen we dit ook graag met zijn alle. Op vrijdagavond hebben we vaak competitie en zijn we allemaal op de baan te vinden. We zijn ook allemaal wel tegen elkaar opgewassen en dit maakt het alleen maar leuker. Ook vriendinnen van mij zijn fanatieke tennissers. Zij zijn ook meerdere keren per week op de baan.

Makkelijk reserveren

Maar goed, in de zomer gaan wij dus regelmatig een tennisbaan huren. Soms kunnen we wel een hele avond achter elkaar spelen, zonder het vervelend te vinden. Achteraf gaan we natuurlijk een lekker hapje eten en een drankje drinken in het sportcafé. Een tennisbaan huren gaat hier altijd erg makkelijk. Je hebt alleen je ledenpas nodig en kunt online een baan reserveren. Je kan hier ook aangeven van hoe laat tot hoe laat je de baan wilt. De beschikbaarheid is ook altijd up-to-date op de site. Wanneer het vakje groen is, kan je nog de tennisbaan huren. Wanneer het vakje rood is, is het niet meer mogelijk om te reserveren. Je kan de baan elk kwartier reserveren.

Tevreden tennissers

Wij zijn altijd erg tevreden met de club en vinden ook het online systeem een hele verbetering. Vroeger ging je gewoon naar de baan en hoopte je dat er een baan vrij was. Tegenwoordig kun je het thuis zien en kan je gelijk reserveren. Dit systeem is echt een aanrader voor andere tennisclubs. Wij tennissen graag bij deze club en genieten achteraf ook altijd erg in het sportcafé.

 

 
Door | 2018-12-04T11:47:23+00:00 december 5th, 2018|Sport|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie