Balans tussen vorm en functie

///Balans tussen vorm en functie

Balans tussen vorm en functie

Balans tussen vorm en functie

Design is een discipline op zich. De kunst van goed design is om de juiste balans te vinden tussen vorm en functie. Bij KU6 hebben we een uitgesproken mening over  design die is gebaseerd op een jarenlange ervaring met zowel traditionele als nieuwe vormgeving.

Vorm en functie

Aan de ene kant zie je dat veel design die zijn ontworpen door mensen afkomstig uit de reclamewereld teveel schreeuwen om aandacht en te weinig functionaliteit bieden. Aan de andere kant zie je dat veel design ontwikkeld door mensen afkomstig uit de automatiseringsbranche functioneel zijn, maar geen boodschap overbrengen, omdat ze niet inspireren.

Bij KU6 streven we naar optimale integratie van vorm en functie. Onze ploeg bestaat dan ook uit communicatiedeskundigen en vormgevers met feeling voor vormgeving en communicatie.

Vindbaarheid

Bovendien zitten we bij KU6 bovenop de nieuwste ontwikkelingen, zoals web 2.0 en web 3.0 technieken, zodat u er altijd op kunt rekenen dat uw website volgens die laatste inzichten wordt gerealiseerd. Daarbij speelt de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van uw site een hoofdrol.

 
Door | 2011-02-21T16:01:41+00:00 juni 2nd, 2010|Design|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie