Verschillende modellen slippers van Birkenstock

//Verschillende modellen slippers van Birkenstock

Verschillende modellen slippers van Birkenstock

Verschillende modellen slippers van Birkenstock

Birkenstock is bekend geworden vanwege de slippers. De Birkenstock slippers zijn dan ook wereldberoemd om ten eerste het fantastische en typische Birkenstock voetbed en daarnaast door de enorme verscheidenheid aan het aantal verschillende soorten slippers. Bij mooi en warm weer is het heerlijk als je in je slippers kunt stappen en daar dan ook de gehele dag comfortabel op kunt lopen. Met de Birkenstock slippers heb je geen last van ultradunne zolen zoals je die meestal bij de hedendaagse slippers tegenkomt, maar loop je op een zeer stabiel voetbed dat ook nog eens goed is voor de gezondheid van je voeten en benen.

Soorten slippers

Ondanks dat de Birkenstock slippers van zware kwaliteit zijn, zijn ze ook heel flexibel. De slippers zijn afhankelijk van welk soort slipper je hebt, voorzien van één, twee of drie banden die allen met een gesp te verstellen zijn. Zo kun passen de slippers je ook als je een extra brede voet hebt of juist een hele smalle voet. Kies je voor minimalistisch, dan kun je kiezen uit een eenvoudige platte slipper, maar wel met het uitstekende voetbed. Wil je er ook nog eens modieus bijlopen, dan zijn er ook Birkenstock slipper met een mooie sleehak waarin je je toch heel vrouwelijk in kunt voelen.

Materialen en kleuren

Het kleurenpallet van de Birkenstock slippers is zeer uitgebreid. Zo kun je altijd wel een kleur of design slipper vinden die bij jouw outfit past. Jaarlijks wordt de collectie uitgebreid met de nieuwste kleuren, zodat er aan keuze geen gebrek is. Bij vrijwel alle Birkenstock slippers zijn de banden van een uitstekende kwaliteit leer dat soepel over de wreef van je voet zit en soepel meebeweegt. Of je nu slippers voor thuisgebruik zoekt of modieuze slippers waarmee je aan het strand gezien mag worden, in de zomer zijn Birkenstock slippers onmisbaar.

 
Door | 2018-12-11T07:59:40+00:00 december 12th, 2018|Kleding|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie