Wat voor verschillende jeans fits heb je allemaal?

//Wat voor verschillende jeans fits heb je allemaal?

Wat voor verschillende jeans fits heb je allemaal?

Wat voor verschillende jeans fits heb je allemaal?

De perfecte jeans vinden die helemaal zit zoals je wilt kan nogal een lastige opgave zijn. Dan zit hij weer te strak, dan is hij weer te kort, dan is hij te strak of dan weer te los. Om een keuze te maken voor een broek die precies zit zoals je wilt is het belangrijk om te weten wat voor verschillende pasvormen je allemaal hebt qua mannenbroeken. In dit artikel worden daarom de 4 belangrijkste pasvormen even kort toegelicht.

Skinny fit

De skinny fit zit eigenlijk zoals de naam al zegt; strak. Het is vaak een combinatie met een elastisch materiaal zodat hij ook nog lekker zit. De skinny fit jeans is heel populair op het moment maar niet geschikt voor iedereen. Zo staat deze broek het mooist bij mannen die van nature heel slank zijn. Heb je hele gespierde benen of een buikje dan is dit model niet helemaal geschikt voor jou.

Slim fit

Deze broek is ook zeer geliefd op het moment en dan vooral bij de moderne man. Deze broek zit ook wat strakker maar niet zo strak als de ‘skinny fit’. Hij valt slank om het lijf en past eigenlijk wel bij ieder type drager. Hij staat iedereen wel goed. Je kunt deze broek ook overal wel verkrijgen en valt voor veel mannen wel onder de standaard keuze.

Regular fit

Deze fit is eigenlijk de meest standaard en heeft elke man dan ook wel in zijn kast hangen. Het is een hele comfortabele fit omdat hij dus niet strak tegen het lijf aan zit. Wanneer je heel slank bent kan je beter niet voor deze fit kiezen omdat het dan nogal ‘log’ kan ogen. Heb je hele gespierde bovenbenen bijvoorbeeld dan is het wel weer een goede keuze.

Tapered fit

Deze pasvorm is een fit die sinds kort hip is. De pasvorm is een afgeleide van de regular fit alleen dan lopen de pijpen naar onder strak af. Het grote voordeel aan deze broek is dat hij de pluspunten van een skinny fit en een regular fit bevat. Ik zal zeggen probeer hem een keer!

Een merk die gespecialiseerd is in jeans en echt bijna alle pasvormen in huis heeft is PME Legend. Het is het dan ook zeker waard om hier een keertje een kijkje te nemen

 
Door | 2018-02-22T09:39:07+00:00 februari 22nd, 2018|Kleding|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie