Stijlvol voor de dag komen met een maatje meer

//Stijlvol voor de dag komen met een maatje meer

Stijlvol voor de dag komen met een maatje meer

Stijlvol voor de dag komen met een maatje meer

Een maatje meer of minder: het hoeft helemaal niet te toornen met hoe jij voor de dag komt, integendeel. Vandaag de dag zijn alle kledingstukken in alle maatjes verkrijgbaar, gaande van XS tot XXL. Indien je het bovendien goed aanpakt, kan je er ook met een maatje meer extra goed uitzien. Hoe je dat doet? Dat is dan weer afhankelijk van jouw stijl en probleemgebieden.

Kies een geschikt overhemd

Indien we stijlvol voor de dag willen komen, denken we uiteraard aan een overhemd. Ook grote maten overhemden kunnen aan dergelijke criteria voldoen. Wel is het belangrijk om het vakkundig te kiezen. Is jouw buik jouw voornaamste probleemgebied? Kies dan voor een donkere kleur en laat decoratieve toevoegingen achterwege. Ook horizontale strepen zijn een taboe, terwijl bij brede schouders hetzelfde principe geldt. Heb je daarentegen brede armen? Dan kunnen verticale toevoegingen ideaal zijn: zij laten het lichaam langer en dus minder breed lijken. Weinig knopen is hier tot slot ook een aanrader.

Zorg voor een goede combinatie

Voor een stijlvolle look zal je meestal gaan voor een effen broek. Onlogisch is dat natuurlijk niet. Toch brengt het een belangrijk voordeel met zich mee: het helpt het lichaam er ook smaller uit te zien. Ook hier kies je echter best niet voor felle kleuren en laat je al te veel decoratieve toevoegingen achterwege.

Breng alsnog kleur in de outfit

Voorgaande tips laten uitschijnen dat mannen met een maatje meer kleur volledig uit hun outfit moeten bannen. Niet is uiteraard minder waar. De kleuren zullen zich via subtiele details in de outfit vermengen. Denk aan kleurschakeringen door de riem en de schoenen, maar ook aan de toevoeging van een das, een sjaal of een ander accessoire. Jouw outfit hoeft dan ook allesbehalve saai te zijn. Overdrijven met kleur? Dat doe je anderzijds ook maar beter niet. De boot in het midden houden, noemen we dat dan.

 
Door | 2018-11-21T17:16:30+00:00 november 21st, 2018|Kleding|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie