Rado

Rado

Rado

De eerste collectie van de Rado horloges kwam al uit in 1957. Rado maakt gebruik van sterke en bijzondere materialen wat het horlogemerk heel klassiek maakt. De materialen die onder andere worden gebruikt zijn keramiek, hard metaal en saffierkristal. Er zijn diverse diamanten en gouden details in verwerkt omdat Rado veel waarde hecht aan de hoogwaardige kwaliteit en het klassieke uiterlijk. Ben je benieuwd naar de hele collectie van Rado horloges? Dan ben je bij de officiele dealer Uw juwelier aan het juiste adres.

De collecties.

Bij Uw juwelier vind je een ruim aanbod aan Rado horloges. Je vind bij Juwelier verschillende lijnen zoals:

  • Centrix
  • Coupole
  • Hyperchrome
  • Integral
  • True

Centrix.

De eigentijdse, elegante horloges uit de Centrix collectie vind je met een Quartz uurwerk. De horloges zijn netjes afgewerkt met saffierglas. Dit zorgt echt voor rust op de wijzerplaat.

Coupole.

Alle horloges uit de Coupole collectie zijn elegant. Het zijn verfijnde horloges die een ook een Quarts uurwerk hebben. Net zoals de horloges uit de Centrix collectie zijn deze ook afgewerkt met saffierglas. Dit zijn de eerste horloges die een leren band hebben.

Hyperchrome.

Rado brengt met de Hyperchrome collectie een sportieve lijn uit. Precies wat het merk nodig heeft. Alle horloges hebben naast een normale uurwijzer en een minutenwijzer ook een datumaanduiding. Dit maakt de horloges net iets luxer.

Integral.

Wanneer je op zoek bent naar een strak design die gemaakt is van hoogwaardige materialen, dan zijn de horloges uit de Integral lijn echt iets voor jou. De horloges van de Integral collectie hebben 2 bekende kenmerken; een rechthoekige wijzerplaat en saffierglas. Er worden daarnaast ook verschillende materialen en kleuren gebruikt in de bandjes van de horloges.

True.

Door middel van de hightech materialen komt Rado met de True lijn uit met horloges met een vernieuwd design. Je herkent de horloges met de ronde vormen en de cursieve lijnen. De True collectie wijkt af van strakke en parallelle lijnen. Deze zie je ook vaak terug in andere lijnen van Rado.

Ben je benieuwd naar hoe de collecties eruitzien? Kijk dan op de webshop van Uw juwelier!

 
Door | 2018-08-08T13:25:56+00:00 augustus 8th, 2018|Kleding|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie