Frederique Constant; vroeger en nu

//Frederique Constant; vroeger en nu

Frederique Constant; vroeger en nu

Frederique Constant; vroeger en nu

 

Tegenwoordig is het steeds gemakkelijker om een sierraden te komen. Waar vroeger iedereen naar een juwelier ging om kettingen, oorbellen of horloges te komen. Zoeken ze nu steeds gemakkelijker en vaker online op het internet. Vroeger waren wij een van de bekendste juweliers van Den Haag. Mensen kwamen van uit het hele land naar de stad toe om te kijken in ons assortiment. Zij konden toen der tijd nog niet online bekijken wat wij hadden en kwamen dan ook naar de zaak toe. Hier werden zij verrast met een schitterend assortiment van sieraden en horloges. Zo hadden wij toen der tijd ook al een uitgebreid assortiment van Frederique Constant, maar tegenwoordig is deze nog verder uitgebreid.

Vroeger

Als je in de jaren 80 over straat liep zag je over het algemeen niet veel sieraden bij de mensen. Nu kan je het haast niet meer wegdenken. Elke vrouw heeft op zijn minst oorbellen in en vaak ook nog een ketting of armbanden. Maar ook de heren gaan steeds verder met het dragen van sieraden. Over het algemeen is het horloge toch wel de favoriet onder de mannen en dan ook vooral de Frederique Constant collecties. Daarnaast zijn  er ook vele mannen die kettingen dragen of armbanden en ringen. Je kan nu ons actuele aanbod van de horloges, kettingen, armbanden of andere sieraden online vinden. Want ook wij zijn meegegaan met de tijd.

Juwelierszaak in Den Haag

Alhoewel wij een online assortiment hebben en je ook hieruit je bestelling kan doen. Stellen wij het nog steeds erg op prijs wanneer je bij ons in de zaak langskomt. Wij kunnen je nog beter en meer helpen dan wanneer je online je aankopen doet. Daarnaast vinden wij dat er benodigde informatie nodig is voor een horloge van Frederique Constant.  Je kan ons daarom nog steeds vinden in de winkelstraten van Den Haag.

 
Door | 2019-07-10T08:23:50+00:00 juli 10th, 2019|Kleding|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie