Alsof je op wolken loopt

//Alsof je op wolken loopt

Alsof je op wolken loopt

Alsof je op wolken loopt

Wolky schoenen

Wolky is een Nederlandse schoenenfabrikant. Het bedrijf werd opgericht in 1982. Inmiddels zijn Wolky damesschoenen in veel landen te koop. In hun collectie vind je zowel sneakers, laarsjes, instappers, sandalen, muiltjes als slippers. Meer dan 2.000 verkooppunten zorgen ervoor dat er wereldwijd consumenten rondlopen op schoenen van Wolky. Elke schoen is voorzien van het kenmerkende, comfortabele voetbed. Daardoor voelt het alsof je op wolken loopt. Comfort is het uitgangspunt voor alle Wolky schoenen.

Wolky en het milieu

Wolky streeft naar een zo milieuvriendelijk mogelijke productie. Zo is het rubber in de hakken van elke schoen gerecycled en is het leer in de voeringen chroomvrij en biologisch gelooid. Duurzaamheid is de afgelopen jaar een steeds belangrijker thema geworden in de tientallen lijnen die Wolky per seizoen heeft ontwikkeld.

Het begin van Wolky

Wolky betrad de schoenenmarkt met de Alto, een alternatieve en ietwat ludieke sandaal. Hiermee ontketende Wolky een revolutie en heeft het veel consumenten voor zich gewonnen. Wolky is er ook volledig in geslaagd om een eigen, herkenbare en daarmee unieke stijl te ontwikkelen. Kwaliteit en comfort staan daarbij altijd voorop. Daarnaast is dit Nederlandse merk altijd op zoek naar vernieuwing.

Wolky biedt uitgebreide keuze

Of je nou op zoek bent naar een trendy instapper met een leuk printje of een sneaker in een effen kleur: Wolky heeft ze. Tevens levert Wolky verschillende soorten sandalen, zowel in een platte uitvoering als met een hakje. Ook in laarsjes, muiltjes en slippers heb je bij Wolky erg veel keuze.

Wolky White

Een schoenenlabel voor de vrouw met een eigen stijl, dat is Wolky White. Met schoenen uit het Wolky White assortiment kiest de moderne vrouw voor de combinatie van goed gekleed zijn en comfortabel lopen. Wolky White is zowel eigengereid als stoer, en vrouwelijk natuurlijk.

 
Door | 2019-10-04T07:02:17+00:00 oktober 4th, 2019|Kleding|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie