Kinderopvang De Bilt

//Kinderopvang De Bilt

Kinderopvang De Bilt

Kinderopvang De Bilt

Bent u toevallig opzoek naar een kinderopvang De Bilt. Dan kunt u terecht bij onze kinderopvang. Bij ons is het mogelijk om vanaf 3,5 uur per week gebruik te maken voor een kinderopvang. Wij werken met twee verschillende groepen tijdens onze dagopvang. Dit is in de vorm van een verticale groep en een peutergroep.

Verschillende groepen bij kinderopvang De Bilt

De eerste groep noemen wij de zogenaamde verticale groep bij kinderopvang De Bilt. Hier plaatsen wij de kinderen tussen de 0 en 4 jaar bij elkaar. Deze manier van werken heeft verschillende voordelen. Het eerste is: kinderen van verschillende leeftijden kunnen van elkaar leren. Kinderen kunnen daarnaast ontwikkelen in hun eigen tempo. De sociale vaardigheden van kinderen worden gestimuleerd doordat kinderen rekening met elkaar leren houden. Ze leren overleggen en onderhandelen op hun eigen manier. Uw kinderen zitten ook bij elkaar in de groep waardoor een dag op de kinderopvang lijkt op de situatie thuis. Het worden als het ware echte broertjes en zusjes. Kinderen kunnen gemakkelijk vrienden maken en wanneer ze gewend zijn kunnen ze hier echt van genieten. Daarnaast hebben we ook een peutergroep waarbij het oog houden voor het ontwikkelingsniveau van uw kind. Alle activiteiten, worden specifiek op de ontwikkeling van een kind toegepast. Ook natuurlijk de groepsregels worden toegepast en iedereen heeft zich hieraan te houden. Daarnaast worden kinderen door de groepsindeling ingedeeld in kleinere groepjes waarbij goed gekeken wordt naar met welke kinderen ze de beste aansluiting hebben. Zo geven we ieder kind precies voldoende uitdaging met spelen en daarbij leren. De kinderen die op onze opvang komen maken vriendjes en vriendinnetjes op hun eigen niveau

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze kinderopvang De Bilt? Dat kan via onze website en via ons telefoonnummer die te vinden is op onze website. Ook kunt u zich hier direct inschrijven.

 
Door | 2018-08-09T12:48:24+00:00 augustus 9th, 2018|Kinderopvang|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie