Zo haal je alles uit jouw televisie

Home » Blog » Huis en tuin » Zo haal je alles uit jouw televisie

Zo haal je alles uit jouw televisie

Zo haal je alles uit jouw televisie

Grote kans dat je thuis een televisie hebt staan waar je alleen televisie op kijkt. Lijkt logisch, waarom zou je zoeken naar andere mogelijkheden als hetgeen waar je hem voor hebt gekocht het prima doet? Maar wist je dat er zoveel meer is dat je kunt doen met jouw tv? Zonde om deze features niet te gebruiken. We hebben voor je op een rijtje gezet wat er allemaal mogelijk is met je televisie. Zo gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.

  1. Apps

Heb je een Smart-tv? Dan zijn er boordevol apps die je kunt downloaden. Van Netflix tot YouTube en Uitzending gemist, er zit een app store op je televisie waar je kunt bekijken wat televisiekijken voor jou nog aangenamer maakt.

  1. Internet

Niet alleen zitten er apps op een Smart-tv, je kunt ook surfen op het internet. Met behulp van de verbinden met het wereldwijde web ben je niet meer afhankelijk van je telefoon of je computer, je televisie is alles wat je nodig hebt.

  1. Controleer de instellingen

Grote kans dat het niet in je is opgekomen om naar de instellingen van je televisie te kijken. Maar daar kunnen opties tussen zitten die televisiekijken nog beter maakt. Zorg bijvoorbeeld dat de helderheid van je televisie op zijn hoogst staat, want zo is het beeldscherm op zijn best. Vooral bij de nieuwe OLED tv is het beeldscherm haarscherp.

  1. Verbinden met je smartphone

Heb je een Samsung tv en een Samsung telefoon? Dan kun je deze met elkaar verbinden. Dit kan trouwens ook als zowel je televisie als telefoon een Android besturingssysteem hebben. Zo kun je van een afstand je televisie bedienen. Zo weet je zeker dat je nooit meer ruzie hoeft te maken voor de afstandsbediening.

  1. Opnemen, terugkijken, pauzeren.

Waarschijnlijk wist je al van het bestaan af van deze handige tool. Je hoeft nooit meer te wachten op de reclame om naar het toilet te gaan, en hoeft niet meer te haasten in de file om je favoriete programma te zien.

 
Door | 2018-03-09T09:20:28+00:00 maart 9th, 2018|Huis en tuin|0 Reacties

About the Author:

Voor al uw relatiegeschenken.

Geef een reactie