Kies De Juiste Vloerreinigers En Producten Voor Uw Vloer

//Kies De Juiste Vloerreinigers En Producten Voor Uw Vloer

Kies De Juiste Vloerreinigers En Producten Voor Uw Vloer

Kies De Juiste Vloerreinigers En Producten Voor Uw Vloer

Kies De Juiste Vloerreinigers En Producten Voor Uw Vloer

Goede vloerreigers zijn essentieel voor het efficiënt schoonmaken van iedere vloer. Daarnaast zorgt een goed schoonmaakproduct ook voor een betere bescherming van uw vloer en dat deze langer mooi blijft. Om een vloer goed te kunnen reinigen en onderhouden is een middel nodig dat is afgestemd op het materiaal van de vloer. Wilt u de vloer alleen reinigen of ook beschermen? Wilt u de vloer desinfecteren, in de was zetten, voorzien van een coating, strippen, ontvetten of ontkalken? Voor iedere aanpak is er een specifiek schoonmaakmiddel verkrijgbaar, volledig afgestemd op het materiaal van de vloer en de toepassing die u voor ogen heeft. Daarnaast kan er nog onderscheid gemaakt worden tussen vloerreinigers geschikt voor dagelijks gebruik, wekelijkse reiniging en periodieke schoonmaak.

Kies voor de juiste schoonmaakartikelen

Het reinigen van vloeren is een klus die in veel gevallen handmatig wordt uitgevoerd. Om deze klus zo goed mogelijk uit te voeren is niet alleen het juiste reinigingsproduct van belang, maar ook het gebruik van de juiste dweil, schrobber of mop is onmisbaar. Zorg er altijd voor dat u werkt met schone materialen en dat de steel van de dweil of mop de juiste hoogte heeft om rugklachten te voorkomen. Ook het gebruik van een werkwagen is een must. Het voorkomt het onnodig sjouwen van zware emmers en andere materialen. Ook zijn de meeste werkwagens voorzien van een emmer met persdruk waarmee eenvoudig de vochtigheid van de mop geregeld kan worden. Een werkwagen is gemakkelijk rond te rijden en volledig naar wens uit te rusten en in te delen.

Schoonmaakmachines, de snelle vloerreinigers

Naast het gebruik van vloeibare vloerreinigers, zijn er ook diverse schoonmaakmachines die ingezet kunnen worden voor het schoonmaken van vloeren. Denk hierbij aan (industriële) stofzuigers en schoonmaakmachines als rugstofzuigers, schrobzuigmachines, eenschijfmachines, veegmachines, hogedrukreinigers en tapijtreinigers. Een schoonmaakmachine is vooral interessant wanneer de te reinigen vloeren een grote oppervlakte hebben of de vloer zeer hygiënisch schoon moet worden gehouden. Het handmatig reinigen van vloeren is een zware en tijdsintensieve klus. Zeker wanneer de handelingen dagelijks uitgevoerd dienen te worden. Door de aanschaf van een schoonmaakmachine kan veel tijd worden bespaard. Schoonmaakmachines worden veelal gebruikt door schoonmaakbedrijven en o.a. ingezet in horeca, zorginstellingen, kantoren, gemeentes, sport en wellness, industrie, overheid en facilitaire bedrijven. Er is keuze uit schoonmaakmachines met of zonder snoer en u kunt ervoor kiezen een machine te leasen i.p.v. deze te kopen. Ook zijn er occasions verkrijgbaar. Denk voor de aanschaf van een machine goed na over wat het beste past bij uw eisen, wensen en budget.

Ecologische vloerreinigingsmiddelen

Het reinigen van vloeren is met de juiste producten een fluitje van een cent, maar wanneer er gebruik wordt gemaakt van ecologische middelen, wordt de klus nog een stuk aangenamer. Wanneer u kiest voor reinigingsproducten die ecologisch zijn en hierdoor het milieu niet belasten, bent u pas echt goed bezig. Voor iedere vloersoort zijn er ecologische vloerreinigingsmiddelen verkrijgbaar. Ook voor schoonmaakmachines. Al deze producten zijn biologisch afbreekbaar en zorgen voor een brandschoon en streeploos eindresultaat.

 
Door | 2020-02-14T12:45:04+00:00 februari 14th, 2020|Huis en tuin|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie