De stralend schone vaat van je Siemens vaatwasser

Home » Blog » Huis en tuin » De stralend schone vaat van je Siemens vaatwasser

De stralend schone vaat van je Siemens vaatwasser

De stralend schone vaat van je Siemens vaatwasser

Siemens heeft als één van de A-merken, een uitgebreid aanbod aan vaatwassers. Siemens profileert zich in de markt door een mooi design en vernieuwende functies die je toelaten je toestel maximaal te gebruiken en zo het afwassen gemakkelijker maken. Alleen maar voordelen niet? Wist je trouwens dat Siemens de ‘uitvinder’ is van de besteklade bovenaan?

Zoals bij alle merken heeft Siemens inbouw en vrijstaande vaatwassers. In het huidige gamma bieden ze naast een uitgebreid aanbod aan standaard toestellen ook slim-line modellen (smalle, discrete modellen) en compacte-modulaire modellen aan. Vaatwassers die allemaal perfect die vervelende afwas voor je doen.

Kwaliteitsvolle toestellen, maar soms zijn onderdelen nodig

Gewoonlijk heb je, zelfs bij intensief gebruik, lang genot van je kwalitatieve Siemens vaatwasser. Het kan gebeuren dat je vaatwasser niet naar behoren werkt. Blijft er water staan in je toestel? Haal de afvoerpijp eruit en spuit deze uit. Raakt de vaat niet schoon? Haal de sproeiarm en de filter uit het toestel en reinig ze grondig.

Echter, elektronische toestellen gaan soms gewoon stuk. Of een vaatwasser onderdeel raakt gewoon versleten en is aan vervanging toe. Reparatie van de vaatwasser is dan aangewezen. Een Handige-Harry kan zelf aan de slag. Daarnaast zijn er ook techniekers op de markt die dit werk voor je kunnen doen.

Onderdelen vervangen

Zeker eenvoudige problemen kan je gemakkelijk zelf oplossen. Bestelbak of –lade stuk? Veer of klepje van de zeepbak versleten? Sproeiarm beschadigd? Korfwielen oververmoeid geraakt van het vele rijden? Aan een nieuwe deurrubber toe door het vele gebruik? Zilverglans cassette nodig om je zilver mooi te houden? Deze Siemens vaatwasser onderdelen kan je moeiteloos bestellen en aanbrengen of installeren.

Toegegeven, een circulatiepomp of een warmtewisselaar vervangen vergt iets meer voorbereiding of ervaring. Opnieuw, de Handige-Harry of de ervaren technieker komen hiervoor graag in actie.

Belangrijk! Goed nakijken welk model Siemens vaatwasser je hebt: het typenummer staat meestal aan de binnenkant van het toestel. Check of het desbetreffende onderdeel past in je toestel. Zo bestel je het juiste onderdeel uit het grote aanbod.

Veel succes!

 
Door | 2015-03-02T14:26:53+00:00 maart 4th, 2015|Huis en tuin|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie