Water filter voor zuiver, gezond schoon drinkwater

/, Huis en tuin/Water filter voor zuiver, gezond schoon drinkwater

Water filter voor zuiver, gezond schoon drinkwater

Water filter voor zuiver, gezond schoon drinkwater

Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Een volwassen mens heeft 2 liter water per dag nodig om dit systeem goed draaiende te houden. Een deel hiervan krijgen we binnen via ons voedsel, maar het grootste deel dienen we binnen te krijgen via drinken, het liefst schoon drinkwater. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen te weinig drinken. En als ze drinken is dit vaak geen schoon drinkwater, maar koffie en frisdrank. Water uit een fles is over het algemeen niet schoner of beter dan water uit een kraan.

Het hele systeem van schoon water drinken zorgt er voor dat we ons kunnen ontdoen van afvalstoffen. Zelf water filteren is nodig voor schoon drinkwater. een filter voor leiding, kraan water, drinkwater van bronwater kwaliteit.

Moet ik mijn kraanwater filteren om schoon drinkwater te krijgen?

Water filter voor zuiver, gezond schoon drinkwater Er is de laatste tijd veel te doen over drinkwater en of dit wel schoon is. Er wordt er steeds meer flessenwater verkocht in de supermarkten, ook is de verkoop van waterfilters gestegen, die kunnen het leidingwater nafilteren c.q. doorzuiveren. Maar de vraag is of je kraanwater wel moet filteren, is dat nou echt nodig of niet? Er komen steeds meer vervuilende stoffen in het oppervlaktewater terecht. In Nederland hebben we toch schoon drinkwater. Toch komt er steeds vaker in het nieuws dat ons water medicijnresten, bestrijdingsmiddelen en andere troep bevat. Allemaal zaken die je liever niet opdrinkt. Dus is het de vraag of het verstandig is om je water eerst te filteren?

Je draait de kraan open, vult een glas met kraanwater en je kunt drinken, goedkoop, eenvoudig en schoon, toch? Iedereen wil schoon drinkwater en het is de taak van de waterbedrijven om voor schoon drinkwater te zorgen. Dat de waterbedrijven dit niet standaard doen heeft wellicht met de kosten te maken. En het is zo 90% van het kraanwater niet opgedronken wordt, maar gebruikt wordt om wc’s mee door te trekken, te douchen en bijvoorbeeld te auto te wassen. Dat water moet dan wel veilig zijn om te drinken, maar niet per se super zuiver zodat je lichaam er echt door gevoed wordt. Schoon is dus een relatief begrip en om water echt schoon te krijgen zou voor de waterbedrijven onbetaalbaar zijn. Daarom richten zei zich maar op een aantal zaken en is het jouw taak om zelf water te filteren tot echt schoon, mineraalrijk en vitaal drinkwater.

Een waterfilter zorgt er bijvoorbeeld voor dat je koffie, thee of drinkwater veilig en gezond gedronken kan worden. Het filtert chloor, kalk en andere gifstoffen, onreinheden, bezinksel,schimmel, sporen, bacteriën, virussen en resten van medicamenten. Je kunt niet alleen kraanwater maar ook vuil water filteren, zoals regenwater of zelfs slootwater.

Een waterfilter voor schoon drinkwater, waar te gebruiken

  • Thuis in de woning, voor super schoon en gezond drinkwater
  • Werkplek, drinkwater, koffie zetters, koffie automaten
  • Kantine: drinkwater , bereiding maaltijden, ijsblokjes machine, koffie zetters
  • p vakantie, heerlijk schoon drinkwater in de boot, caravan of kampeerauto.

Wat kan je bereiken met zelf water filteren?

Als je kiest voor een van de Aqualive AQV waterfilters om je water te filteren, kun je de volgende voordelen behalen:

  • Zacht water door het terugdringen van kalk, vooral als je al hard water hebt op dit moment, dat is niet alleen ongezond maar ook slecht voor de apparaten thuis.
  • Lekker zacht water met een betere smaak, zonder vreemde bijsmaak als ijzer, chloor of wat dan ook.
  • Reductie van verontreiniging zoals chloor, zware metalen, medicijnresten en pesticiden.
  • Verbeteren van de mineralen in het water, net zoals water in de natuur.

Waterfilter voor noodsituaties

Een kraanwater filter kopen. Koop  een hoogwaardige waterfilter voor het zuiveren van je water.  Water kun je niet lang zonder, dus mocht je, om wat voor reden dan ook, een tijd zonder kraanwater zitten is een waterfilter een must, een waterfilter voor noodsituatie. Met deze waterfilter kun je namelijk regenwater of zelfs slootwater filteren zodat dit gezond en schoon drinkwater wordt. Als je niet de mogelijkheid hebt om een grote watervoorraad aan te leggen is een waterfilter een absolute must om in huis te hebben voor jezelf, je eventuele kinderen en huisdieren.

 
Door | 2016-12-21T16:27:38+00:00 december 21st, 2016|Gezondheid, Huis en tuin|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie