Wat moet u allemaal regelen als u thuis verpleegd moet worden

//Wat moet u allemaal regelen als u thuis verpleegd moet worden

Wat moet u allemaal regelen als u thuis verpleegd moet worden

Wat moet u allemaal regelen als u thuis verpleegd moet worden

Wat moet u allemaal regelen als u thuis verpleegd moet worden, of minder mobiel wordt? Naast de verpleging en de thuiszorg die u nodig heeft is er ook vaak noodzaak voor hulpmiddelen als een rolstoel, rollator, thuiszorgbed of traplift. Verzekeraars vergoeden een aantal van dit soort producten niet meer en voor een hoog / laag bed of tillift hebt u een juiste indicatie nodig.

Maar ook als u niet verpleegt hoeft te worden en het in en uit bed stappen steeds moeilijker wordt of als u naar meer veiligheid zoekt in bed dan kan een hoog/laag bed met onrusthekken een oplossing bieden. Dit soort bedden zijn elektrisch in hoogte verstelbaar en hebben elektrische rug verstelling en knieholte verstelling, dit maakt het mogelijk om comfortabel de zithouding in bed aan te nemen wat heel prettig is bij het lezen van een boek of bij televisie kijken.
thuiszorgbedden-verplaagbedden
De rug verstelling van het verpleegbed kan u, eventueel in combinatie met de papegaai, ook helpen bij het overeind komen en uitstappen.

Voelt u zich niet veilig in bed omdat u onrustig slaapt dan kunnen de onrusthekken voorkomen dat u s ’nachts uit bed valt.

Vaak wordt het voor ouderen steeds moeilijker om de trap op te komen, een traplift is dè oplossing om zo lang mogelijk in uw eigen woning te kunnen blijven wonen. traplift-thuiszorgbed

Het is bijna altijd mogelijk om een traplift op maat in te bouwen. U gaat gewoon op het stoeltje van de lift zitten, doet de veiligheid riem om en met één druk op de knop wordt u veilig naar boven gebracht.

Om uit te zoeken of u zelf verantwoordelijk bent voor de aanschaf van dit soort producten of u hiervoor de verzekeraar of gemeente in kunt schakelen is er een informatieve website van de overheid die u hiermee verder kan helpen;

rijksoverheid ondersteuning-wmo-2015

 
Door | 2015-10-15T09:12:42+00:00 maart 27th, 2015|Gezondheid|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie