Voedingssupplementen bestellen bij iHerb naar de EU

//Voedingssupplementen bestellen bij iHerb naar de EU

Voedingssupplementen bestellen bij iHerb naar de EU

Voedingssupplementen bestellen bij iHerb naar de EU

Bij iHerb.com kun je goedkoop beauty producten en voeding supplementen bestellen. iHerb EU bezorgen gaat snel en goedkoop. Maar is iHerb wel betrouwbaar?

In de praktijk blijkt iHerb erg betrouwbaar te zijn. Waar veel klanten in de EU wel over klagen, is dat zij invoerkosten moeten betalen over hun bestelde artikelen. Maar dat komt omdat deze mensen helaas niet bekend blijken te zijn met de algemene invoerregels voor de EU: over alle artikelen met een waarde van boven de 22 euro, moet je douane kosten en invoerkosten betalen. Dat kan flink oplopen!

Hou je bestelwaarde daarom altijd onder dit bedrag. Dan zit je veilig en hoef je geen onverwachte kosten te betalen.

Gebruik kortingscode of coupon code NIJ698 en je krijgt 5% korting op je bestelling voor extra besparing. Deze code kun je ook bij elk volgende bestelling gebruiken. En reken maar dat die er komt, want iHerb is vaak veel goedkoper dan wat we in Nederland en België gewend zijn! Ook hebben ze er veel artikelen die hier simpelweg niet zijn. Dat maakt het erg aantrekkelijk om hier te bestellen.

Verzendkosten zijn laag als je kiest voor lokale post, de trage verzendoptie. Dan duurt het twee weken, soms wel drie weken, voor je pakketje bij je bezorgd wordt. Maar het is het wachten zeker waard! Kun je echt niet wachten, kies dan voor DHL. Dan heb je je pakket binnen drie dagen in huis. Bij DHL heb je ook kans dat een pakketje met een hogere bestelwaarde door de douane heenglipt, en kun je sneller iets van bijvoorbeeld 50 euro iHerb bestellen. Maar het is zeker een risico, dus beter hou je je bestelling onder de 22 euro. Veel producten hebben ook de ‘shipping saver’ label. Dan krijg je extra korting op de bezorgkosten bij de goedkoopste optie, en vaak is bezorging zelfs helemaal gratis. Dat kunnen zelfs veel Nederlandse webshops nog niet bieden. Het loont dus echt de moeite om even rond te kijken of je favoriete lippenbalsem of supplement daar niet beschikbaar is, of er een goed alternatief voor handen is. Zo zijn de vitamines van bijvoorbeeld Solgar soms wel 50% goedkoper!

Bovendien kun je tegenwoordig betalen met iDeal en PayPal. Met PayPal heb je ook extra aankoopverzekering, mocht je pakketje kwijtraken onverhoop. Dus ga naar de website van iHerb en kijk je ogen uit. Bestel liever twee kleine pakketjes los van elkaar, dan 1 grote, om douane kosten te voorkomen. Succes en veel plezier!

 
Door | 2018-01-08T08:42:11+00:00 januari 8th, 2018|Gezondheid|0 Reacties

About the Author:

Met passie voor teksten en content.

Geef een reactie