Steunzolen Den Haag – uw specialist altijd dichtbij.

//Steunzolen Den Haag – uw specialist altijd dichtbij.

Steunzolen Den Haag – uw specialist altijd dichtbij.

Steunzolen Den Haag – uw specialist altijd dichtbij.

Het kan voorkomen dat u door de orthopeed bent doorverwezen om bij een orthopedisch specialist langs te gaan. In dat geval is het fijn om bij een specialist in de buurt terecht te kunnen. Bij Steunzolen Den Haag zorgen wij dat de wachttijd zo kort mogelijk is. Na de doorverwijzing kunt u meteen bellen voor een afspraak. Omdat wij meerdere vestigingen hebben is er altijd eentje in de buurt, ideaal want op dit moment bent u niet helemaal goed ter been. Wij zorgen met ons orthopedisch maatwerk ervoor dat uw weer kunt lopen zonder klachten, zo wordt overlast op de drukpunten zo veel mogelijk weggenomen. Het aanmeten van steunzolen Den Haag wordt uitgevoerd door een orthopedisch schoenmaker, we lopen stap voor stap met u door het proces heen.

 

Steunzolen Den Haag: aangepast aan uw type schoen

Het fijne aan steunzolen is dat deze op maat gemaakt worden, u kunt aangeven wat voor type schoenen u het meeste draagt. Wij kunnen ze dan zo vormen zodat ze in uw laarsjes, pumps of zelfs in uw sportschoenen passen. Ook kunnen we de steunzolen tussentijds bijstellen: dit doen wij in het geval uw merkt dat de werking afneemt en u weer klachten krijgt. Bij problemen proberen wij dit zo snel mogelijk voor u bij te stellen. Voor het aanmeten worden uw voeten deskundig onderzocht en brengen wij een geschikt advies uit. Daarna zullen de steunzolen gemaakt worden en leveren wij u hoogstaande kwaliteit. Er vind altijd naderhand nog contact plaats om te kijken of alles naar wens is.

 

Contact

Bent u benieuwd wat steunzolen Den Haag voor u kan betekenen? Bezoek onze website, hier leest u alle informatie nogmaals rustig door. Wilt u liever bij ons langskomen? Bel gerust even op, wij helpen u graag verder!

 
Door | 2019-02-11T11:07:04+00:00 februari 11th, 2019|Gezondheid|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie