Pure supplementen, natuurlijke vitaminen en mineralen

//Pure supplementen, natuurlijke vitaminen en mineralen

Pure supplementen, natuurlijke vitaminen en mineralen

Pure supplementen, natuurlijke vitaminen en mineralen

Pure supplementen, natuurlijke vitaminen en mineralen zijn deze nu beter dan de meeste synthetische supplementen? Je vindt echt overal vitamine- en mineralensupplementen in supermarkten. Die eigenlijk maar 1 doel hebben en dat is je gezondheid verbeteren. En er zijn veel mensen die dit doen want er worden enorme bedragen omgezet met vitamine- en mineralensupplementen, het nadeel is wel dat het grootste deel, zeker 95%, synthetisch is en een andere samenstelling en werking hebben dan hun natuurlijke vitaminen en mineralen, echte pure supplementen.

Het beste is om je vitaminen en mineralen uit je natuurlijke voeding te halen, deze zijn volledig en goed opneembaar, ze zijn ten slotte door de natuur gemaakt. Mocht je nu een tekort hebben van bepaalde vitaminen en mineralen, wat eigenlijk bij iedereen wel het geval is door de onnatuurlijke voeding die de meeste mensen eten en de stress en vervuiling. Wie nu te weinig vitaminen en mineralen uit zijn voeding kan overwegen om pure supplementen, natuurlijke vitaminen en mineralen, te slikken. Dat is een goede natuurlijke aanvulling op uw voeding met supplementen die werken. Ze hebben zichzelf bewezen in de praktijk en in wetenschappelijk onderzoek.

Pure supplementen, natuurlijke vitaminen en mineralen

pure supplementen natuurlijke vitaminen mineralen

pure supplementen natuurlijke vitaminen mineralen

Bij de meeste voedingssupplementen met hoge dosering betreft het synthetische supplementen, eenvoudigweg omdat het bijna onmogelijk is om een hoge dosering te verkrijgen bij natuurlijke vitaminen en mineralen, omdat de pil dan te groot zou worden. De industrie die de synthetische vitaminen en mineralen levert, die veel goedkoper zijn om te maken, zijn er bij gebaat dat iedereen denkt dat deze het zelfde zijn als de natuurlijke vitaminen en mineralen.

Deze industrie is ook verantwoordelijk voor 90% van de onderzoeken om dit te bewijzen en het publiek daarmee te beïnvloeden, en zij hebben geen baat bij onderzoeken die aantonen dat natuurlijke vitaminen en mineralen beter zijn dan synthetische vitaminen en mineralen! Deze bedrijven kunnen in hun laboratoria kunstmatig zo goed als alle vitaminen en mineralen synthetisch namaken en hebben ons en de overheden er van overtuigt dat deze Vitaminen qua werking in het lichaam identiek zijn aan natuurlijke vitaminen. Dit is echter niet waar! Er zit een groot verschil tussen de werking van synthetische vitaminen natuurlijke vitaminen en mineralen.

In de afgelopen jaren zijn er een aantal wetenschappers achter gekomen dat het menselijk lichaam niet of moeilijk in staat is om geïsoleerde vitamines en mineralen effectief op te nemen. Om alle vitamines en mineralen op de juiste manier te kunnen verteren heeft het lichaam het volledige spectrum van aanvullende en ondersteunende voedingsstoffen nodig zoals die door de natuur via natuurlijke voeding aan ons beschikbaar worden gesteld.

Wanneer we spreken over pure supplementen, hebben we het over producten die het gehele complex van de familie van microvoedingsstoffen, waarvan van vele nog onbekend, bevatten in de vorm zoals ze voorkomen in de natuur. Deze microvoedingsstoffen zijn onmisbaar voor de juiste opname van vitaminen en hun verbruik. Synthetische vitaminen en mineralen missen deze natuurlijke en noodzakelijke eigenschap. Het is namelijk geen levende cel, zoals een echte vitamine en bevat daarom niet dezelfde vitaliteit, kracht en informatie die een echte vitamine bevat.

Een goed voorbeeld zijn wortels en tomaten, deze bevatten van nature onder meer alfa-caroteen, beta-caroteen, cantozantheen, gamma-caroteen, enz. Hoewel beta-caroteen een geweldige antioxidant is, is cantozantheen een nog veel effectievere. Met andere woorden, door beta-caroteen te isoleren, zoals dit gebeurd bij alle synthetische vitaminen en mineralen, hebben de wetenschappers een nog veel betere/gezondere antioxidant weggegooid. Die wel voorkomen in pure supplementen, die bereid zijn met natuurlijke vitaminen en mineralen van planten en vruchten uit de natuur, i.p.v. in een laboratorium.

 
Door | 2016-01-29T11:39:10+00:00 januari 29th, 2016|Gezondheid|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie