Osteopathie Rotterdam door fosteo

//Osteopathie Rotterdam door fosteo

Osteopathie Rotterdam door fosteo

Osteopathie Rotterdam door fosteo

Osteopathie Rotterdam is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen als alternatieve geneeswijze. Vrienden en familieleden raden de manuele geneeswijze aan bij anderen, waardoor de populariteit toeneemt. Deze alternatieve manier van klachten behandelen op basis van reguliere medische kennis trekt veel patiënten aan. De behandelwijzen liggen dicht bij huisartsen en fysiotherapeuten. Osteopathie Rotterdam wordt ingezet bij verschillende pijnklachten, chronische klachten, zwangerschap en bij sportblessures. De behandeling wordt voornamelijk uitgevoerd met de handen van een osteopaat. Daarnaast worden soms oefeningen meegegeven om thuis uit te voeren.

Hoe werkt osteopathie in Rotterdam?

Tijdens het eerste consult brengt een osteopaat de klachten in kaart. Bij het onderzoek worden medische meetinstrumenten gebruikt. Uiteraard is het onderzoek nagenoeg geheel pijnloos. Aan de hand van het onderzoek zal osteopathie in Rotterdam een behandelplan opstellen. Er wordt gekeken welke behandeling bij je pijnklachten past. De behandeling bestaat voornamelijk uit technieken die uitgevoerd worden met de handen. De osteopaat kan gebruik maken van pariëtale technieken, viscerale technieken en craniale technieken. In 4 tot 5 behandeling kunnen de pijnklachten verdwenen zijn. Na iedere behandeling moet het lichaam herstellen. De behandelingen worden dus niet direct na elkaar uitgevoerd.

Osteopathie Rotterdam

 

Maak een afspraak voor osteopathie in Rotterdam

Ben je benieuwd wat een osteopaat in Rotterdam voor jouw kan betekenen? Maak een eerste afspraak en bespreek de mogelijkheden om je pijnklachten te behandelen. Je hebt geen doorverwijzing nodig en de meeste zorgverzekeraars vergoeden een erkende osteopaat. Er is dus geen reden om het niet te proberen als je al van alles geprobeerd hebt tegen je chronische pijnklachten. Het is wel aan te raden om eerst naar de huisarts te gaan om de mogelijkheden voor osteopathie Rotterdam te bespreken. Een arts kan aangeven of dit de juiste optie is. Door samen te werken met een huisarts kan een osteopaat altijd de juiste behandeling geven.

 
Door | 2015-08-25T15:19:12+00:00 augustus 26th, 2015|Gezondheid|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie