Hoe kun je rimpels op je voorhoofd of bovenlip voorkomen of verwijderen?

//Hoe kun je rimpels op je voorhoofd of bovenlip voorkomen of verwijderen?

Hoe kun je rimpels op je voorhoofd of bovenlip voorkomen of verwijderen?

Hoe kun je rimpels op je voorhoofd of bovenlip voorkomen of verwijderen?

Rimpels horen bij het ouder worden. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ze ontstaan door blootstelling aan de elementen, met name uv straling door de zon. De belangrijkste tip om rimpels te voorkomen is daarom om een goede zonnebrandcrème te gebruiken. Gelukkig hebben veel foundations, dagcrèmes, BB creams en andere gezicht verzorgingsproducten tegenwoordig al een ingebouwde bescherming tegen UV stralen. Het is belangrijk regelmatig opnieuw in te smeren met deze producten of een specifiek zonproduct te gebruiken voor optimale bescherming tegen de zon en haar stralen.

Hoe heerlijk het zonnetje ook voelt op je huid, hoe mooi het kleurtje ook gevonden wordt in onze huidige maatschappij, een gebruinde huid is eigenlijk een teken dat er al schade heeft plaats gevonden en dat je huid dus is verouderd. Kijk maar naar het verschil tussen je bovenarm en je onderarm. Of andere delen van je lichaam die niet of weinig aan de zon zijn blootgesteld. Die zijn vaak veel zachter en gladder dan de delen die wel veel zijn blootgesteld aan de zon. Een goede beschermingsfactor en dagelijks gebruik, verdeeld over meerdere keren per dag, is daarom het beste voor optimale bescherming en het voorkomen van verdere schade aan de huid, en dus het ontstaan van nieuwe rimpels of verergeren van bestaande rimpels.

Rimpels ontstaan in een eenmaal verzwakte huid ook door regelmatig gebruik. De huid verliest door ouderdom en uv blootstelling zijn elasticiteit, en doordat een plek door de spieren veelvuldig gebruikt wordt, ontstaan rimpels en door de verloren elasticiteit gaan ze niet meer weg. Je kunt je gezicht trainen minder gebruikt te worden, met bijvoorbeeld Frownies, maar natuurlijk is Botox het meest effectief. De huid is dan nog wel beschadigd, maar omdat de spieren worden verlamd, zie je de ‘gebruikssporen’ niet meer. Het effect is tijdelijk, maar wel zeer effectief. Gebruik ook bij Botox alsnog een goede zonnebescherming, om je huid een frisse uitstraling te laten behouden en nieuwe rimpels te voorkomen.

 
Door | 2018-01-24T07:45:30+00:00 januari 24th, 2018|Gezondheid|0 Reacties

About the Author:

Met passie voor teksten en content.

Geef een reactie