5 beste uitjes met de familie

/, Uitje/5 beste uitjes met de familie

5 beste uitjes met de familie

5 beste uitjes met de familie

Wanneer we met het hele gezin op stap gaan, moeten we rekening houden met de noden en voorkeuren van jong en oud. Hoe diverser een gezin is, hoe bijzonderder het uitje dient te zijn. Een kinderpretpark is bijvoorbeeld enkel leuk voor de jongsten, terwijl zij de pret van een kunstmuseum echt niet zullen inzien. De middenweg is hier de beste weg! Volgende vijf uitjes met de familie bewijzen dat als geen ander.

Apen spotten in Apeldoorn

Bij Apenheul in Apeldoorn vinden jullie apen in alle kleuren en soorten. Zo goed als alle kinderen houden van apen, terwijl ook ouders genieten van de rust. Stiekem zal papa vast jaloers zijn op de soepelheid waarmee deze primaten zich tussen de bomen voortbewegen. En terwijl de kids spelen op het speeltuin of het klimpark ontdekken, genieten mams en paps samen van een gezellige picknick.

Ontdek Scheveningen

Het strand is altijd een ideale plaats om met het hele gezin te vertoeven. Scheveningen is wat ons betreft de locatie bij uitstek. Hier kan je niet alleen genieten van het zomerse weer of van een plons in het zilte water, maar vind je ook een leuk reuzenrad en enkele hippe overdekte restaurantjes. Voor de waaghalzen is er dan weer de grote zipline! Natuurlijk mogen de kids dan wel geen hoogtevrees hebben… Of is papa eerder de echte angsthaas?

Ga eens naar de sauna

In tegenstelling tot wat we soms denken, houden ook kinderen van de sauna. Ook op hen kan de warme lucht een heel ontspannende werking hebben. Wel is het zo dat een sauna inderdaad niet zo toegankelijk is, met al die naaktheid om hen heen. Toch bestaan er ook hier oplossingen. Zo kan je bijvoorbeeld een sauna voor enkele uren huren. Op zoek naar een goedkoper en minstens even aangenaam alternatief? Profiteer dan van de badkledingdagen bij een sauna. De klassieke tarieven zijn hetzelfde maar badkleding is dan gewoon verplicht.

Bezoek attractiepark Slagharen

Ben je op zoek naar een toegankelijk pretpark voor het hele gezin? Dan is het vroegere Ponypark te Slagharen dé locatie. Het is een klein en aangenaam pretpark waar je meer krijgt dan alleen attracties. Het is er gezellig en aangenaam vertoeven en bovendien kan je er ook een verfrissende duik wagen in het waar zwemparadijs!

Forteiland IJmuiden

In het Forteiland te IJmuiden beleef je een stoere dag met het hele gezin. Hier vaar je per boot naar het fort waar je allerhande coole bunkers vindt. Jongens zullen er vast van houden. Bovendien kunnen jullie er samen ook nog enkele leuke activiteiten doen, gaande van bulkschieten tot vrije val. Misschien is het zelfs een ideaal moment om mams even aan het boogschieten te krijgen?

 
Door | 2018-09-25T12:07:14+00:00 september 25th, 2018|Gezondheid, Uitje|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie