Unieke stadswandeling door Den Haag

//Unieke stadswandeling door Den Haag

Unieke stadswandeling door Den Haag

Unieke stadswandeling door Den Haag

Stadswandeling AmsterdamEen stadswandeling door Den Haag geeft meestal het idee dat het saai is en dat u op een langdradige manier de geschiedenis van de stad te horen krijgt. Het is misschien meer iets voor toeristen, maar zeker weten niet voor u. Tenminste dit dacht u voordat u kennis gemaakt heeft met Storytrail. Een professionele verhalenverteller neemt u mee terug in de tijd en sleept u mee door de geschiedenis. Door de theatrale manier van vertellen heeft u niet het idee dat u naar een geschiedenisles staat te luisteren. U heeft het idee dat u mee teruggenomen wordt in de tijd. U bent tevens actief bezig in uw eigen stad en u ziet Den Haag ineens van een hele andere kant.

Natuurlijk kunt u ook andere Storytrails beleven zoals die in Amsterdam!

Ga alleen of met een hele groep een stadswandeling door Den Haag maken

Storytrail stadswandelingen zijn absoluut niet alleen voor toeristen, maar ook voor inwoners die al jaren in Den Haag wonen. U leert meer van de stad dan u ooit had kunnen denken. Door de leuke manier van vertellen is het helemaal niet erg om een geschiedenisles te krijgen. Sterker nog de meeste deelnemers noemen de stadswandeling zelfs het leukste uitje van Nederland. Reden genoeg om dus samen met het bedrijf op pad te gaan. U kunt een privéwandeling maken vanaf 15 personen.

Boek vandaag nog een stadswandeling door Den Haag

Leer andere mensen in uw eigen stad kennen en boek eventueel een stadswandeling door Den Haag. Naast privé groepen kunt u ook mee met de algemene stadswandelingen. Storytrail probeert er iedere maand één te organiseren en u kunt online kaartjes kopen om mee te wandelen met de verhalenverteller.

• Ontdek het ware verhaal van de Haagse Kak en Haagse Bluf.
• Leer waarom de ooievaar in het logo van de stad staat.
• Geniet van het leukste uitje van Nederland.
• Boek na afloop een lunch, diner of gezellige high tea.

 
Door | 2015-10-08T12:41:14+00:00 oktober 8th, 2015|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie