Thee bar: thee met een biologische touche!

//Thee bar: thee met een biologische touche!

Thee bar: thee met een biologische touche!

Thee bar: thee met een biologische touche!

Er zijn veel mensen die helemaal gek zijn op thee. Ze beginnen ’s ochtends al met een grote, warme kop thee en dit gaat de hele dag zo door. Thee kan eigenlijk altijd en overal. Voor het slapen gaan, bij het ontbijt, maar ook heerlijk bijkletsen onder het genot van een kop thee. Er zijn mensen die alle theesoorten kennen, oftewel de echte thee kenners. Maar er zijn ook mensen die alleen af en toe de ‘normale’ theesoort drinken. Thee is gezond en lekker, maar het kan nog lekkerder! Wanneer je meerdere bijzondere theesmaken leert kennen, gaat er een wereld voor je open. Thee is nog nooit zo lekker geweest en misschien begin je dan voortaan de dag ook wel met een kop thee.

Een thee bar met biologische theesoorten

Eigenlijk is bijna niet zo verantwoord om te drinken als thee. Het is natuurlijk water met een smaakje, waar niets kwaad mee is. Biologische thee daarentegen overtreft dit toch nog. De theekruiden worden namelijk verbouwd zonder chemisch kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Wel wordt er gebruik gemaakt van koeienmest, snoeisel en boombladeren. Zo wordt de kleur, de smaak en de geur van de theebladeren behouden en is de thee nog nooit zo lekker geweest. Er zijn verschillende soorten biologische theevarianten. Deze varianten worden geschonken in een thee bar. Een thee bar is te huren voor een evenement, verjaardag, festival of andere gelegenheid. Natuurlijk ben je nu benieuwd naar de soorten thee, hier een aantal soorten op een rij maar nog lang niet alle:

  • Fortunate thee: fruitige thee met jasmijn en framboos smaak
  • Relaxtastic Ayurvedische thee: een kruidenthee met smaak van bloedsinaasappel


Barista Company
 

Lijkt zo’n thee bar je wel wat? Op locatie de heerlijkste soorten biologische thee laten schenken? Zelf een ijsthee maken en samen met je gasten genieten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of kijk op de website voor aanvullende informatie.

 
Door | 2017-09-28T09:11:52+00:00 september 29th, 2017|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie