Systeemwand naar ieders wens

//Systeemwand naar ieders wens

Systeemwand naar ieders wens

Systeemwand naar ieders wens

De indeling van een kantoor, het is niet het meest gemakkelijke. Wie een verbouwing heeft afgerond, loopt vaak al weer achter de feiten aan. De ideeën over een praktische indeling van werkruimtes is onderhevig aan het werk wat er gedaan wordt. Werken veel mensen in projectgroepen waar veel vergaderingen voor nodig zijn? Dan zijn verschillende ruimtes voor kleine vergaderingen erg handig. Of werkt vrijwel iedereen flexibel? Dan is het prettiger om een grote ruimte met flexplekken te hebben. Voor persoonlijke gesprekken of om je even goed te kunnen concentreren op je werk, is er juist vraag naar veel kleine werkruimtes. Dit alles is mogelijk met het gebruik van een systeemwand.

 

Een systeemwand kan een ideale en creatieve oplossing zijn, voor het eenvoudig herinrichten van kantoorruimtes. Een systeemwand is eenvoudig te demonteren en zonder schade terug te plaatsen op een andere plaats. Duurzaamheid te de met!

 

Brakel Totaal Project

Bij Brakel vind je een geruim assortiment voor systeemwanden die op duurzame wijze gefabriceerd worden. De wanden worden in eigen beheer van Brakel geproduceerd, in hun eigen fabriek. Wie zaken doet met Brakel, is dus verzekerd van passende wanden. Wat jouw wensen ook zijn, je kan door direct contact met Brakel al jouw uiteenlopende wensen doorgeven. Zo kan Brakel er op toezien dat jouw systeemwand hoogwaardig, duurzaam en gigantisch snel geleverd is.

 

Het assortiment van systeemwanden bestaat uit:

 

Een wand die aan alle hoogwaardige eisen voldoet en handig is in gebruik, is de all-in wall systeemwand. De wand wordt al veertig jaar gebruikt en voortdurend geoptimaliseerd. Daar waar Brakel ook komt kijken met al zijn expertise, want zij hebben aan de wieg gestaan van deze zeer innovatieve en duurzame wand.

 

Wil jij dus graag gebruikmaken van een systeemwand? Neem dan contact op met Brakel! Ook voor vloerbedekking en plafonds kunnen zij jou van dienst zijn.

 
Door | 2017-06-26T08:21:59+00:00 juni 26th, 2017|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie