Pigtails

Pigtails

Wanneer we het hebben over belangrijke stukken van glasvezel, kunne we Pigtails zeker benoemen. Er zijn bij ons veel verschillende varianten van deze units te vinden. Neem voor alle informatie over deze dingen contact met ons op. Onze medewerkers willen u graag voorzien in de laatste nieuwtjes over deze dingen. U kunt ook altijd even onze website bekijken en op die manier kunt u alles over ons vinden.

Verschillende varianten verkrijgbaar van pigtails

Op onze site kunt u alles vinden over de verschillende varianten pigtails. We gaan nu graag met u langs welke varianten we allemaal hebben. De eerste die we hebben is de SC variant. Di tis er eentje die veel wordt gebruikt. Maar waar wordt hij dan vooral gebruikt? Deze connector is te gebruiken voor zowel single en als muti mode. Dit houdt in dat ze voor iedere vorm van glasvezel te gebruiken zijn. Het makkelijke van deze connectoren is dat ze eenvoudig erop zijn te zetten door een duw en trek beweging. Deze variant is ook in een ander soort tail te leveren. Verschillende varianten zijn noodzakelijk bij deze units, omdat iedere glasvezel kabel weer een andere functie heeft. De een zend alleen stroom van de een naar de ander kant. En een ander kabel zend iets heen en weer terug. Andere varianten zijn de LC varianten en de ST en E2000. Deze laatste is een interessante omdat deze steeds groter wordt en meer mensen gaan deze gebruiken.

Bekijk alle producten

Wanneer u nog niet overtuigd bent van ons aanbod van pigtails, nodigen we u graag uit om even op onze site te kijken zodat u meer informatie in u opneemt over alle mogelijkheden op gebied van glasvezel. Neem snel contact met ons op en wij vertellen u alles over wat wij doen en waarom we dingen doen. We zien u graag.

 
Door | 2018-11-06T13:35:24+00:00 november 13th, 2018|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie