Pigtails in allerlei vormen en maten

//Pigtails in allerlei vormen en maten

Pigtails in allerlei vormen en maten

Pigtails in allerlei vormen en maten

Als we verder kijken in de wereld van glasvezel komen we al gauw op de term; pigtails. Voor een onwetend persoon is het lastig te achterhalen wat dit nu is. Of wat dit nu zijn. Gelukkig helpen wij u hiermee en geven we advies op maat met welke pigtails u het best kunt gebruiken voor uw bedrijf. Het zijn kabels die aan de ene zijde zijn afgewerkt doormiddel van een glasvezel connector en aan de andere kant met een fusie-las op een glasvezelkabel gelast kunnen worden. Voor meer informatie en de voordelen hiervan, leest u rustig door.

Allerlei soorten pigtails

Er zijn bij ons verschillende soorten pigtails te vinden. Nu is het lastig om de beste te kiezen voor uw bedrijf, maar daar helpen we u mee doormiddel van goede voorbeelden over de verschillende soorten. Allereerst hebben we de SC variant. Deze vorm is uitgevoerd met SC-connectoren. Dit is een veel gebruikte connector die voor zowel een single-als een multi-mode kan worden bevestigd. Deze is eenvoudig te bevestigen door een makkelijke duw of trekbeweging. Hiermee kan hij dus worden bevestigd of worden verwijderd. De SC variant is te goed te leveren als een APC.

Als tweede hebben we de LC variant. Deze is net als de vorige pigtails verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit is ook een veelgebruikte variant voor weer de single- en multi-mode. Een opvallend kenmerk van deze connector is dat deze een ceramische ferrule van 1.25 mm heeft. Daarmee is hij half zo groot als bovengenoemde variant. Daarnaast hebben we nog de ST variant. Deze is eigenlijk vooral bruikbaar op een multimode. Deze is voorzien van een bajonet aansluiting en heeft een lange cilindische ferrrule om de vezel zo goed mogelijk vast te houden. Als laatste hebben we nog een E2000 variant. Deze wordt vooral gebruikt bij singlemode.

Pigtails

Pigtails

 
Door | 2018-12-04T11:49:36+00:00 december 22nd, 2018|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie