Palletstellingen voor ieder magazijn!

/, Webwinkels/Palletstellingen voor ieder magazijn!

Palletstellingen voor ieder magazijn!

Palletstellingen voor ieder magazijn!

Er wordt vaak gezegd dat er voor ieder magazijn weer een ander magazijnsysteem passend is. Dat is niet helemaal waar. Het is wel belangrijk dat een magazijnsysteem past bij de goederen die u opslaat, de m2 van het magazijn en uw eigen wensen. Het is natuurlijk niet voor niets dat er zoveel verschillende soorten magazijnsystemen zijn. Toch zijn de palletstellingen er in alle soorten en maten. De palletstellingen zijn aan te passen aan ieder magazijn. Verder in dit artikel zult u meer lezen over de palletstellingen. Nu eerst wat andere informatie. Het is namelijk erg belangrijk dat u goed nadenkt over het magazijnsysteem. Zeker als u niet veel afweet van magazijnsystemen, is het een aanrader om advies te vragen aan iemand die hier verstand van heeft. Het is een grote aankoop voor langere tijd en dat maakt dat een weloverwogen keuze belangrijk is.

 

Palletstellingen voor ieder magazijn

Palletstellingen zijn er in allerlei soorten en maten, eigenlijk kunnen de palletstellingen voor ieder magazijn. Dat komt omdat de palletstellingen om te bouwen zijn in schappen. Zo is het mogelijk om grote, zware, lange en losse, kleine materialen op te slaan. Door de verschillende soorten palletstellingen weet u misschien totaal niet meer welke palletstellingen passend zijn voor uw magazijn. Als wij u een soort van de palletstellingen aan zullen raden, is het wel de APR-12 palletstellingen. Dit zijn palletstellingen die allerlei voordelen hebben en zelfs volledig te automatiseren zijn. De volledig geautomatiseerde palletstellingen zijn snel en gemakkelijk in gebruik, wat voor een hogere omloopsnelheid zorgt en daarmee een hogere winstmarge. Ook is er een uniek inhaaksysteem van de draagliggers in de staanders welke ervoor zorgt dat uw magazijn flexibel ingericht kan worden. Ontdek nu de voordelen van de palletstellingen en u zult geen ander magazijnsysteem meer willen.

 

Feretto Group de specialist in magazijnsystemen

Heeft u vragen of wilt u graag advies op maat? Neem gerust contact op met Feretto Group, zij helpen u graag. Ook kunt u even een kijkje nemen op de website voor meer informatie.

 
Door | 2017-07-18T10:35:46+00:00 juli 18th, 2017|Geen onderdeel van een categorie, Webwinkels|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie