Optical Distribution Frame (ODF) voor glasvezelverbindingen!

/, Webwinkels/Optical Distribution Frame (ODF) voor glasvezelverbindingen!

Optical Distribution Frame (ODF) voor glasvezelverbindingen!

Optical Distribution Frame (ODF) voor glasvezelverbindingen!

De glasvezelkabel wordt steeds vaker gebruikt en de volgende generatie kent waarschijnlijk helemaal niet anders meer. Met de glasvezelkabel heb je namelijk snellere verbinding, minder kans op hackers en nog veel meer andere voordelen. Daarom kiezen steeds meer particulieren voor de glasvezelkabel, waar vroeger alleen bedrijven dit deden. Ook particulieren willen nu graag een snellere verbinding. Internet wordt met de dag belangrijker en onmisbaarder.

 

Wat is ODF?

Bij InfraTEL hebben we allerlei glasvezelproducten en één daarvan is wel een Optical Distribution Frame (ODF). Een ODF is een kast met patchpanels. Hierin zitten allerlei laden waar deze patchpanels in kunnen worden geplaatst. Er zijn allerlei functies en doeleinden waar de ODF voor gebruikt kan worden. De ODF is vooral handig in wijkcentrales. De Optical Distribution Frame is een handig hulpmiddel doordat hij als concentratie van meerdere glasvezelverbindingen gebruikt kan worden. Het is dus mogelijk om een snel, uitgebreid en effectief netwerk aan te leggen. Een groot voordeel al zeggen wij het zelf.

Een ODF blijft lastig uit te leggen en daarom snappen wij het heel goed als u na dit artikel nog een aantal vragen heeft. Neem dan gerust contact op, zodat wij de tijd kunnen nemen om het allemaal aan u uit te leggen en te vertellen wat de mogelijkheden voor u zijn.

InfraTEL

InfraTEL heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het werken op het gebied van telecom- en datanetwerken. Zij hebben dus nog veel meer glasvezelproducten in de aanbieden als alleen de ODF. Door samen te werken met nationale en internationale gerenommeerde leveranciers, kunt u er van op aan dat u kwaliteitsproducten ontvangt. Voor iedere situatie is een passende oplossing en daar wil InfraTEL u graag mee helpen. Wij zijn betrokken en kunnen u daardoor op een juiste manier helpen. Want uw wensen en vragen staan ten slotte centraal. Neem gerust contact op of kijk voor meer informatie op de website.

 
Door | 2017-11-09T11:14:09+00:00 november 9th, 2017|Geen onderdeel van een categorie, Webwinkels|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie