NSF certificaat voor goedkeurde smeermiddelen

/, Eten & Drinken, Geen onderdeel van een categorie/NSF certificaat voor goedkeurde smeermiddelen

NSF certificaat voor goedkeurde smeermiddelen

NSF certificaat voor goedkeurde smeermiddelen

Natuurlijk wil je als bezitter van een fabriek dat de machines zo lang mogelijk meegaan. Daar zijn bepaalde middelen voor nodig. Zeker als machines de hele dag hard draaien is het slim om bijvoorbeeld smeermiddelen te gebruiken. Bij OCD Bardahl zijn speciale smeermiddelen verkrijgbaar. De smeermiddelen van OCD Bardahl bezitten het NSF certificaat. Het NSF certificaat is een Amerikaans keurmerk dat normen stelt aan smeermiddelen en onderhoudsproducten voor machines in de voedingsindustrie. Alleen de goedgekeurde smeermiddelen krijgen dit NSF certificaat. Als de smeermiddelen dus voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en andere normen wordt dit certificaat aan het product gekoppeld. Om de veiligheid te blijven waarborgen voor de volksgezondheid worden de producten zoals smeermiddelen steeds weer opnieuw getest. Zo behoud het product niet standaard het NSF certificaat, maar zal het product deze weer opnieuw moeten bewijzen.

 

De unieke Polar Attriction Formula in de smeermiddelen

De smeermiddelen van OCD Bardahl bevatten bovenstaande formule wat er voor zorgt dat er geen slijtage van de machines zal ontstaan door wrijving. De bestandsdelen in deze formule werken als micromagneten met een hoge aantrekkingskracht voor oppervlakten van metaal. Zo ontstaat smeerfilm wat slijtage van metaaloppervlakten voorkomt. De producten zijn op allerlei plekken populair en worden door allerlei bedrijven gebruikt. Het gaat om producten als additieven, oliën, koelvloeistof, persoonlijke reinigingsmiddelen en technische smeermiddelen.

Vooral wanneer je in de voedselindustrie zit is het belangrijk gebruik te maken van de smeermiddelen met certificaat. Niet alleen belangrijk, maar zelfs verplicht. Neem dus geen risico’s, want er wordt gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Dit is niet voor niets en je wilt toch geen ziekten van mensen op je geweten hebben? Heb je vragen over de producten of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op of kijk naar informatie op de website. De specialisten geven u persoonlijk advies waar dat nodig is.

 
Door | 2017-09-04T12:00:29+00:00 september 9th, 2017|Bedrijfsleven, Eten & Drinken, Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie