Nieuwe horecagelegenheid? Krijg een horeca vaatwasser cadeau.

//Nieuwe horecagelegenheid? Krijg een horeca vaatwasser cadeau.

Nieuwe horecagelegenheid? Krijg een horeca vaatwasser cadeau.

Nieuwe horecagelegenheid? Krijg een horeca vaatwasser cadeau.

Het wordt vaak gezegd. In de horeca is zat werk te vinden. Alleen moet je wel het kapitaal hebben om alles aan te schaffen wat er nodig is. Zo heb je allereerst een pand nodig dat voldoende ruimte heeft voor een restaurant of eetcafé, maar ook ruimte voor een keuken en de plek voor de afwas. Horeca begint natuurlijk bij de klanten. Deze moeten kunnen plaatsnemen in het restaurant of moeten aan een bar kunnen zitten. Daarnaast heb je zeker voldoende ruimte nodig in je keuken, voor een horeca vaatwasser. Hier moet veel verschillende artikelen komen te staan. Er moet een groot fornuis kunnen worden geplaatst en ook een plek om al het voedsel te kunnen bereiden. De afwasplek is ook niet te vergeten. Zonder een afwasplek heb je op een gegeven moment ook geen schone borden of bestek meer om aan je klanten te geven.

Laat ons u helpen

Bij de afwas zal ook een horeca vaatwasser moeten worden geplaatst. Dit is een hele investering op zich. Wanneer u ons inhuurt om uw gehele keuken en afwas in te richten, dan krijgt u van ons een horeca vaatwasser cadeau. Wij zorgen ervoor dat uw keuken zo praktisch mogelijk wordt ingedeeld. Zodat u elkaar niet in de weg loopt wanneer jullie bezig zijn met het klaar maken van eten. Ook de afwasplek richten wij zo in dat er efficiënt kan worden gewerkt en er zo weinig mogelijk tijd wordt verspild met het heen en weer schouwen van vieze vaat. Onze horeca vaatwasser komt het beste uit de test en zal u vele jaren met alle plezier voorzien van schone vaat.

Maak een afspraak

Wij willen u maar al te graag helpen en willen echt samen met u de inrichting bepalen. Dus wilt u zo’n mooi horeca vaatwasser geheel cadeau krijgen? Maak dan snel een afspraak met een van onze medewerkers en laten we samen uw nieuwe horecagelegenheid inrichten.

 
Door | 2018-12-04T11:46:07+00:00 december 4th, 2018|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie