Kan het internet nog sneller

//Kan het internet nog sneller

Kan het internet nog sneller

Kan het internet nog sneller

Het is bijna onvoorstelbaar hoeveel wij gebruik maken van het internet. Als we even niets te doen hebben, dan pakken wij de telefoon erbij en gaan we naar Instagram, Facebook of Whatsapp. Niet alleen op deze manier maken wij gebruik van het internet. Als je op je werk bent, dan maak je bijna de hele dag door gebruik van internet. Je moet e-mails verzenden, je moet documenten op een bepaalde server opslaan en je moet bereikbaar blijven. Het internet in zijn algemeen heeft een hele ontwikkeling doorgemaakt, het internet is op dit moment vrij snel, maar kan het allemaal nog sneller, waardoor wij nog effectiever kunnen zijn op het gebied van werk. Kan een glasvezelkabel helpen of is dat gewoon geldverspilling? Ik geloof zelf dat het weldegelijk kan helpen aan de manier van werken en dat de effectiviteit ook omhoog kan.

Snelheid

Bij een glasvezelkabel kopen moet je denken aan verschillende dingen. Een belangrijk onderdeel is de internetsnelheid. Kan je daadwerkelijk sneller mailtjes beantwoorden, kan je daadwerkelijk sneller bepaalde bestanden op het internet zetten en kan je ook sneller naar bepaalde pagina’s gaan? Mochten deze aspecten allemaal sneller gaan na een glasvezelkabel kopen? Dan is het zeker de moeite waard omdat je dan meer kan doen in kortere tijd.

Minder storingen

Het meest irritante wat je kan overkomen als je met het internet werkt is misschien wel een storing. Je kunt tijdelijk geen gebruik maken van het internet omdat er een storing plaatsvindt. Kun je dat door een glasvezelkabel kopen verminderen? Het antwoord is ja, glasvezel is namelijk niet gevoelig voor bepaalde magnetische schokken, en daardoor kunnen er geen storingen ontstaan. Als er bijvoorbeeld 4 keer per jaar een storing is, en deze kunnen verholpen worden, dan scheelt dat een hoop tijd.

Conclusie

Een glasvelkabel kopen biedt zeker een aantal voordelen. De snelheid en stabiliteit gaat zeker verbeteren ten opzichte van de huidige internetkabel.

 
Door | 2018-03-02T11:37:32+00:00 maart 2nd, 2018|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie