Hoe krijg je de Turkse kookkunsten onder de knie?

//Hoe krijg je de Turkse kookkunsten onder de knie?

Hoe krijg je de Turkse kookkunsten onder de knie?

Hoe krijg je de Turkse kookkunsten onder de knie?

Ben jij een echte kookliefhebber en houd jij van alleen maar verse ingrediënten? Dan is de Turkse keuken zeker wat voor jou! Ook als jij zin hebt om gewoon een keertje wat anders en makkelijks te koken, kun je de Turkse keuken eens uitproberen. Wist je toevallig dat de Turkse keuken samen met de Franse en Chinese tot de haute cuisine van de wereld behoort, aldus de Turkse keuken.nl.

Ontdek de echte smaak van Istanbul

Een vakantie Turkije is dé perfecte oplossing om meer te leren over de voortreffelijke kookkunsten van de Turken. Ga eens naar de hoofdstad Istanbul en bezoek een lokale markt, een waar walhalla van oneindig veel verse producten en heerlijke geuren. Istanbul is bij uitstek de perfecte bestemming, deze stad kent de grootste variatie in eten door zijn ligging op de grens van Europa en Azië. Ingrediënten die veel in Turkse gerechten gebruikt worden zijn o.a.: verse groenten, rijst, kip en lams- of schapenvlees. Het diner wordt gezien als het belangrijkste maal van de dag, waar de hele familie bijeen komt en iedereen tijd neemt voor elkaar.

Hét Turkse gerecht

Als je aan een willekeurige Nederlander op straat vraagt naar een Turks gerecht zal hij ongetwijfeld zeggen ‘Döner’, wat vaak gegeten wordt na een avondje flink stappen. Maar er zijn veel meer gerechten dan alleen maar döner, denk bijvoorbeeld aan Baklava, misschien wel nog bekender dan Döner. Baklava is een van de vele Turkse zoete lekkernijen die vaak als dessert wordt gegeten.

Kookworkshops

Er zijn nu voor de echte fanatiekelingen onder ons Turkse kookworkshops beschikbaar! Daarnaast  hoef je er niet per se voor naar Turkije toe. Krijg binnen slechts enkele uurtjes de Turkse smaak onder de knie en volg een kookworkshop. Ga samen met vrienden of vriendinnen en maak er een gezellige avond van.

 
Door | 2015-03-23T09:12:27+00:00 maart 23rd, 2015|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie