Een heerlijk dagje genieten in Delft, met een diner Delft

/, Voeding/Een heerlijk dagje genieten in Delft, met een diner Delft

Een heerlijk dagje genieten in Delft, met een diner Delft

Een heerlijk dagje genieten in Delft, met een diner Delft

Een dagje vertoeven in Delft dat gaat iedereen goed af. Of het nu slecht weer is of lekker weer, er zijn vele mogelijkheden. Delft is een stad voor jong en oud. Er zijn namelijk goede uitgaansgelegenheden voor jongeren, leuke winkels, gezellige terrasjes, historie en cultuur. Iedereen zal zich daarom zeker vermaken in de mooie stad Delft. Ook is Delft een mooie stad om uit eten te gaan of te lunchen. Er zijn veel lekkere restaurantjes. Op het mooiste plekje in Delft, oftewel het restaurant met het mooiste uitzicht is wel Belgisch Biercafé Belvédère. Bij Belgisch Biercafé Belvédère kunt u genieten van een diner Delft, een lunch Delft of een lekkere kop koffie op het terras. Daarnaast heeft Belgisch Biercafé Belvédère allerlei speciaal bieren en is er gelegenheid om hier een avond te vertoeven.

 

Een aantal heerlijke gerechten voor diner Delft

Belgisch Biercafé Belvédère, dit heerlijke diner Delft kan niet ontbreken bij een dagje weg in Delft. Wie houdt er nu niet van een heerlijke carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten? Of gerookte zalm met roomkaas, rode ui en kappertjes? Naast deze zijn er natuurlijk ook gewoon de soepjes. Als het gaat om het hoofdgerecht, is er voor ieder wat wils. Ook een toetje hoort bij het diner Delft. Reserveer snel en gemakkelijk voor een verrukkelijk diner Delft.

 

Belgisch Biercafé Belvédère voor een heerlijke diner Delft

De Beestenmarkt is het bekendste plein van Delft. Delft is een mooie stad, met een prachtig plein. Dit is een zomers een onwijs gezellig plein door alle volle terrasjes. Belgisch Biercafé Belvédère bevindt zich aan dit prachtige plein. Daarnaast heeft u ook nog uitzicht op de mooie Maria van Jessekerk welke staat aan de Burgwal. Het restaurant met een prachtig uitzicht en ook nog eens een monumentaal pand. Wie wil er nu niet heerlijke eten op het mooiste plekje van Delft? Een diner Delft kan ook met uw kinderen. Zij hebben namelijk ook speciale kindermenu’s zodat het diner Delft ook voor hen leuk is. De kinderen zijn al om, nu u nog?

 

 

 
Door | 2017-05-23T07:03:18+00:00 mei 23rd, 2017|Geen onderdeel van een categorie, Voeding|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie