Glasvezelkabel

Glasvezelkabel

Glasvezelkabel

 

Elk bedrijf heeft naar onze mening recht op een snelle internetverbinding doormiddel van een glasvezelkabel. Voor u als bedrijf is het ook belangrijk dat uw internet goed snel en up-to-date is. Wanneer dit niet het geval is zal dit niet goed in de aarde van uw klanten vallen. Goede communicatiemiddelen is uiterst belangrijk! Lees meer over wat deze kabels voor u kunnen betekenen.

Glasvezelkabel is wat u nodig heeft

Er wordt door veel experts al gesproken over het besparen van vaste en variabele kosten in combinatie met glasvezelkabel. Door een enorme beschikbare capaciteit die deze kabels over zich hebben kan er tegen een hele scherpe prijs goeie brandbreedte worden ingekocht. Zo kunnen er een aantal dingen via de glasvezelkabel lopen. De voornaamste is natuurlijk internet. Hier zal u ook het meest over lezen als het gaat om glasvezel. Er zijn nog een aantal communicatiemiddelen die via de glasvezel kunnen lopen. Dit zijn bijvoorbeeld camera-beveiliging en het intranet van uw organisatie. Deze hebben allemaal de mogelijkheid om via de kabel te lopen. Deze worden dus allemaal razendsnel en betrouwbaar.

Een ander voordeel van een glasvezelkabel is dat het vele malen betrouwbaarder is dan een coaxkabel of een ADSL-kabel. De verbinding maakt het dan ook mogelijk om razend snel en zonder problemen een back-up te maken van allerlei bedrijfstechnische data. Zo bent u verzekerd van een goeie back-up van al je bestanden. U kunt op meerdere manieren geld besparen met deze kabels. Allereerst is de kabel al veel goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld andere bovengenoemde kabels. En daarbij komt dat op lange termijn u dit veel geld kan gaan besparen op het gebied van wachttijd. Dit is wel lastig te berekenen, omdat het per organisatie verschilt op welke manier de kabel gebruikt wordt en hoeveel wachttijd nu hebt. Voor meer informatie gaat u naar de website.

 

 

 
Door | 2018-09-19T07:48:25+00:00 september 22nd, 2018|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie