Gezamenlijke agenda, gemakkelijk samen te beheren

/, Website/Gezamenlijke agenda, gemakkelijk samen te beheren

Gezamenlijke agenda, gemakkelijk samen te beheren

Gezamenlijke agenda, gemakkelijk samen te beheren

Hoe vaak kom je er achter dat het maken van een planning lastig is voor u en je famillie?

Kinderen die naar de training moeten, een afspraak met uw moeder, tandarts afspraak, iets drinken met uw vrienden, een avondtje uit met uw partner, het leven zit vol met drukke momenten en dat kan lastig zijn om dit allemaal bij te houden en zal ook niet passen in op een kalender die in uw keuken zal hangen.

Zou het niet gemakkelijk zijn om alle afspraken van u, uw partner en uw kinderen binnen handbereik te hebben. Het is mogelijk met de nieuwe smartphone app Dayhaps, uw kunt gemakkelijk en eenvoudig een gezamenlijke agenda maken voor uw en het gezin. Zo zal u geen last meer hebben om alles te plannen en kunt u het gemakkelijk in uw online agenda zetten, tevens is het ook mogelijk dat uw partner en kinderen agenda punten in kunnen zetten, zo hoeft u het niet meer te onthouden maar onthoud te app alles voor u. Als u dan een afspraak heeft zult u een notificatie krijgen voor het begin van uw afspraak.

 

Hoe kunt u gemakkelijk een gezamenlijke agenda maken en beheren?

Dayhaps werkt heel gemakkelijk, het enige dat u hoeft te doen is de app te installeren en uw gezin te uitnodigen, het maken van een gezamelijke agenda is net zo gemakkelijk als het drukken op een knop. u voert dan een naam voor uw agenda en deel dit met uw gezin, vrienden of sportclub. Het toevoegen van agenda punten is natuurlijk ook mogelijk, als er een agenda punt wordt toegevoegd zullen de anderen leden van de agenda een notificatie. Zo zult u altijd te weten komen wanneer er iets zult gebeuren.

Dayhaps, de gezamenlijke agenda app die u de rest van uw leven zult gebruiken.

 
Door | 2016-04-28T10:04:37+00:00 april 28th, 2016|Geen onderdeel van een categorie, Website|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie