Catering Zuid-Holland

Catering Zuid-Holland

Catering Zuid-Holland

Een onmisbaar element van een goed feest is de catering. Zuid-Holland kent met Het Koetshuis een van de meest bekwame en professionele cateraars van het land; al jarenlang cateren wij feesten op locatie en hebben wij veel feestvierders onvergetelijke avonden weten te bezorgen. De producten die wij serveren zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en deze producten gaan gepaard met verregaande service.

 

Wij zijn uw beste optie als u op zoek bent naar een externe partij voor de catering. Zuid-Holland is onze werkvloer en we kennen hier dan ook uitstekend de weg. Ons team is ervaren en heeft in de loop der jaren al voor veel hete vuren gestaan; of u uw feest nu in een voetbalkantine of midden in een bos organiseert, wij verzorgen voor u de catering. Zuid-Holland heeft met Het Koetshuis een van de beste cateraars van Nederland in haar gelederen!

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Op het gebied van catering zijn de mogelijkheden bij ons groot. We kunnen uiteraard hapjes en drankjes serveren, maar we kunnen bijvoorbeeld ook wand- en plafondbekleding en andere decoraties en versieringen verzorgen.

 

Het Koetshuis staat bekend om de kwaliteit die ze levert tijdens de catering. Zuid-Holland is de hoofdleverancier van de producten die we serveren: een logisch gevolg hiervan is dat de kwaliteit van de producten hoog is dankzij de passie waarmee het is geproduceerd. Het Koetshuis steunt graag lokale winkeliers en daarom hechten wij veel waarde aan deze strategie.

 

Over Het Koetshuis

Naast catering is er bij ons nog veel meer mogelijk. Onze feestlocatie kan door iedereen gehuurd worden voor een bijeenkomst of feest en ons team steunt u hier graag bij. Wij besteden altijd veel persoonlijke aandacht aan onze klanten zodat alle specifieke wensen en behoeften duidelijk naar voren komen.

 

Heeft u interesse in onze catering of wilt u meer weten? Kijk dan snel op onze website!

 
Door | 2017-05-04T09:28:06+00:00 mei 4th, 2017|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie